Febr.23-án teszteltem pozitívat (21-én még negatív volt). Kb mikor eshettem teherbe?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 09:26
1/11 anonim válasza:
Együttlét után kb. 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. Szerintem menj el nőgyógyászatra, ott biztosabbat tudnak neked mondani.
2/11 anonim válasza:
nem mindegy?:D mármint, miért fontos, mikor estél teherbe??:)))
3/11 anonim válasza:
Ezt senki nem mondja meg neked, még az orvos sem tudja napra pontosan, csak +- 1 hét, 3-4 nap
4/11 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menszid első napja? Mikor voltál együtt a pároddal? Hány naposak a ciklusaid?
5/11 anonim válasza:
Hát kb. február 10-13 körül. De egy pozitív teszt alapján nem igazán lehet pontosan megmondani. De miért is fontos?
6/11 anonim válasza:
Talán azért fontos mert több partnere volt abban az időszakban. Megesik sajnos...
8/11 anonim válasza:
Napra pontosan az orvos sem fogja megmondani. Az utolsó menstruáció első napjától számolja az orvos is.
Én tudom, hogy pontosan 9 hete történt szeretkezésből lett a baba, de 11 hetes terhes vagyok az utolsó menstruációm alapján.
9/11 A kérdező kommentje:
azért érdekel,mert mindig más pozitúrában 'csináltuk',és kíváncsi lennék hol jött össze, többször voltunk együtt (febr.3.,6.,9.,11.,13.)
Én a 9-re vagy 11-re tippelek.
Aki azt feltételezte,hogy több párom van,hát........ nem esett jól,de nem pontoztalak le. Mki magából indul ki.
2013. márc. 1. 19:19
10/11 A kérdező kommentje:
utolsó menszi jan.24.
2013. márc. 1. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!