Mit tegyek, hogy augusztusba tutira teherbe essek? Májusba
szeretnék szülni.
Tuti módszer nincs :) Talán ha utána olvasol, hogy mi minden segíti a teherbeesést, leállsz a bogyóval és csak gumival védekeztek addig, szedsz terhesvitaminokat vagy nem tudom mi segít :) és augusztusban mindent beleadtok (a forró hónapokban amúgy is mocskosabb a szex :D) akkor összejön.
2013. márc. 2. 13:02
2013. márc. 2. 13:03
3/15 A kérdező kommentje:
Helyes! :) Igazatok van mind a kettőtöknek! :)
De, hogy mind a ketten mit szedjünk, hogy tuti legyen a dolog :)
én is májusi babát akartam,és mázlim volt mert úgy alakult ahogy én akartam és idén lesz 2 éves!
én ovu tesztet használtam egyébként-de ez sem garancia arra hogy rögtön teherbe esel
2013. márc. 2. 13:06
Ezt nem lehet előre megjósolni. Lehet teherbe esel rögtön, lehet csak pár hónap múlva akkor is ha minden rendben van mindkettőtökkel. Ez benne van sajnos a pakliba. De ezen ne agyalj. Max júniusi, júliusi gyereked lesz.
2013. márc. 2. 13:07
Szia! :)
Mi is kb. akkor kezdjük a próbálkozást,nyár eleji,április,május,júniusi babát szeretnénk!
Remélem sikerül!
Voltál már dokinál? Fogamzásgátlót szedsz még? A mensid rendszeres?
2013. márc. 2. 13:10
Hát bocsi az offért, de imádom az ilyen kérdéseket, más örül ha évek alatt teherbe esik, neked meg az a fontos, hogy pont májusi legyen? A kérdésedre a válasz pedig az, hogy nem létezik ilyen módszer... csak az hogy próbálkoztok és szerencsétek lesz... nincs szer meg ilyenek.. ha lenne akkor gondolod, hogy ennyi próbálkozó anyuka lenne itt fent például?
2013. márc. 2. 13:12
8/15 A kérdező kommentje:
Dokinál tavaly voltam, félévente megyek. Gyógyszert nem szedek.
Szia!Ilyen módszer tényleg nem igazán létezik:)Ha augusztusban elkezdtek próbálkozni és szerencséd van,akkor terhes leszel,ha nincs akkor nem,és nem lesz májusi babád:)De ha ennyire azt akarod,hogy májusi legyen,tuti nem lesz májusi:DD Szerintem örülj a babának.Én május végén szülök,idén.Miért olyan fontos vagy jó,ha májusi a baba?
2013. márc. 2. 13:15
10/15 A kérdező kommentje:
Ne hari, de honnan tudod, hogy nem próbálkozunk régóta? Sajna 1 éve... :( csak gondoltam egy kicsi időt adunk magunknak, hogy addigra mind a ketten 'feltöltődjünk' testileg és lelkileg is....
Azért kérdeztem meg, mert régen nagyon szerettem volna májusi babát :) és most úgy vagyok vele, hogyha pihizünk fél évet akkor hátha még az is sikerülne!
Kapcsolódó kérdések: