Kinek segithetek? Lombikbabám van a pocimban, akinek kérdése van lombik ügyben szivesen válaszolok!
Jelezte a levelezőlistám, hogy itt események történtek.
A cuccodat egyszerű levegőbuborékba ágyazva fogják visszahelyezni, természetesen úgy, hogy a kinti levegővel ne érintkezhessen, abszolút steril módon. Ultrahanggal meg is mutatják neked hová került a cuccod, egy apró légbuborékot fogsz tulajdonképpen látni.
Kioktatni nem akarlak, gondolom a kérdés kiírója sem.
Azért érdekes, hogy ezek után még mertél kérdezni.
Ühüm, köszi.
Én pedig azon gondolkoztam, hogy mi a rosszabb...a passzív agresszió vagy a rossz nyelvhasználat?
A nem-értő olvasás után a "hogy mered?" bekezdés...sokkal kiválóbb, érző lelket és anyai kvalitásokat feltételez, valóban.
Szia!
Remélem felnézel még az oldalra néha!
Örülök,hogy van valaki aki végre segíteni akar ezen az oldalon másoknak!
Gratulálok neked a Babához,és azt hiszem így virtuálisan kezet is foghatunk,én is lombikos Babás vagyok.
Irtad az aug.6ot,hát nekem akkor volt az utolsó mensim első napja és aug.21.én volt a Kicsi egyszem 4sejtes Drágám visszaültetése!Én május 13.ra vagyok kiírva!
Boldog minden pillanat a Babummal!
A nemét ti már tudjátok?
Mi dec.14.én megyünk a 18.hetesre,rem.akkor megmutatja magát a Kicsi!
Sok sikert a Babához és vigyázz magatokra!
A petefészkek fájdalma végigkísérheti a terhességet. Ez egyéni dolog. Nem kell aggódni miatta, de orvosnak esetleg megemlítheted. Magne-b6 valamelyest enyhíti.
A kérdezőt kérdezném én is. Hogyan telik a terhességed? Mikor születik a kislány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!