Kinek segithetek? Lombikbabám van a pocimban, akinek kérdése van lombik ügyben szivesen válaszolok!
Szia Utolsó!
Remélem választ kapunk, mert a lehetőséget a kérdező már régen adta meg, vajon visszanéz az oldalra?
Az én válaszom: igen, mindre. Bár a két hét fekvés ajánlása intézményenként változó. Van ahol nem ajánlják kifejezetten, van ahol csak 3 napot...
Az én kérdésem: Milyen étrenddel lehet elősegíteni, hogy eredményes legyen a beavatkozás?
Szia!
Nekem nagyon ajánlották Zita West könyvét, állítólag a lombikosok Bibliája. Étkezés, minden benne van.
Én a pénzt sem értem. Össze-vissza írnak. Valahol egy lány azt írta, hogy a Kaáliba 600ezer a gyógyszer, meg alaphangon 300ezer.
Több helyen olvasom azt is, hogy 100-150ezer. Egy ismerősöm sem fizetett 200ezernél többet.
Szerintem sok butaságot is leírnak a GYK-n, nem is sejtve mennyit tudnak ezzel ártani olyanokon, akik már eleve nehéz helyzetben vannak.
Köszi a választ.
Csak annyit, hogy szex utána 3 hóig nem javasolt. Ha sikerült, azért mert megy be ugye általában hüvelyi úton az utrog., ha nem sikerült, akkor meg hogy ne legyen beteg babád az esetleg le nem szívott gyengébb petesejtekből. Bocs, tapasztalat miatt írom.
Sorra kerültem lányok, és eszem a sok husikát, gyümit, jó lenne, ha csak ezen múlna. Szurkoljatok!
Lányok!
Szerintetek hülyeség, hogy belefogtam egy vizualizációs gyakorlatsor elsajátításába?
Elképzelni az egész fogantatást, megtermékenyülést, egészséges babavárást és az egészséges babát...babákat.
Olvasgatom az agykontrollt és a meditációs technikákat. Szerintem nagyon sokat segíthet.
Ti hogy gondolkodtok erről?
Szia!
Januárban lesz beültetésem. Te tudsz arról valamit, hogy hány százalék eséllyel indulok? (a doktor szerint 50. "vagy terhes lesz...vagy nem"...tudom, hogy csak megnyugtatni akart...és hát tényleg így is lehet nézni.:)
A másik. Mit tehetek a siker érdekében? Méhpempő kapszula vagy Elevit vagy valami más 'csodaszer' rásegíthet?
Köszi, ha válaszolsz!
Szia
Sziasztok!
Én is hasonlót kérdeznék. Olvastam erről az Aviva-tornáról. Próbálta már valaki? Vagy te hallottál róla kedvezőeket?
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!