Kinek segithetek? Lombikbabám van a pocimban, akinek kérdése van lombik ügyben szivesen válaszolok!
Köszi a segítséget.
Mi most számoljuk a napokat, hogy végre fogadjon az andrologus. Én már a vérvételeken túlestem.
Utána már azt mondja a dokim nem fog sokáig elhúzódni a beültetés. Már nagyon várjuk. Nagyon szeretnénk babát a férjemmel.
A beültetés után mi fog várni? gyógyszerek,injekció stb? Ezek tényleg olyan sokba kerülnek?
Mi a SOTE-ra járunk, oda járok nőgyógyászhoz is.Már 4 éve próbálkozunk. Terhes leszek, de nem marad megés nem is tudják a miértjét.Ahhoz hogy bekerüljek egy átfúváson és egy adnexrevizíós műtéten estem át. Nem találtak semmi így a nőgyógyászom azt mondta nem várunk és felküldött a Pavilonba.
Ott csináltak peteérés ellenőrzést hormongyógyszerekkel. De rájött a dokim 6 hónap után, hogy nem a peteéréssel van a baj. Most volt a hormonvizsgálat, a páromnak októberben kell mennie az andorológushoz. Utána azzal a lelettel vissza a dokimhoz. Nekem azt mondta a dokim, hogy ezután lesz a petesejt levétel a férjem spermájának levétele, utána megtermékenyítik a petesejtet és beültetik.De van egy érzésem, hogy nem lesz az olyan hamar mint ahogy ő azt mondja :( És tuti, hogy kihagyott pár lépést.
Nagyon várom a választ, hogy ezután mi fog még következni nekünk.
Te hova jársz, hogy várólistás vagy?
És Kb mennyibe kerül?
Neked hol csinálták?
Te miért, milyen probléma miatt mentél lombikra?
Szia!
Először is: nagyon rendes vagy, hogy ezt a kérdést kitaláltad.
Nekem sajnos kikerült mindkét petevezetékem...ezért csak lombik jöhet szóba.
Novemberben lesz konzultáció.
Szeretném kérdezni, hogy a p.leszívást altatásban végzik?
Utána tényleg szigorúan feküdni kell? Két hétig? Vagy ez hülyeség?
A program alatt tényleg nem lehet szexuális életet élni? (kibírjuk, ha nem szabad...csak érdekel, hogy ez legenda...vagy tényleg így van?:)
Sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok! És örömteli babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!