Kinek segithetek? Lombikbabám van a pocimban, akinek kérdése van lombik ügyben szivesen válaszolok!
Én is biztos fogok velük beszélgetni az első perctől fogva.:)
Pfff...annyira irigyellek. Drukkolj nekem! :)
Majd megírom, hogy sikerült.
Köszi a segítséget!
Szia!
Már több válaszoddal is segítettél. Ha nem veszed tolakodásnak, mikorra várod a babát? Szurkolok Neked!
Nekem azt mondta a doktornő, hogy minimum és maximum kettőt ültet vissza. Hm. Én is szeretnék hármat.
Viszont van még kérdésem, akkor most jól kihasznállak, hogy így felajánlottad a segítséged.:)
Te hogyan csináltad a szuri beadatást? Találtál rá orvost, vagy visszajártál a meddőségibe?
Egyáltalán lehet ezt 'magánúton' intézni, vagy csak a Kaáliban tudom?
Köszi.
Sziasztok!
Jó egészséget a babának és a mamának! Problémamentes várandósságot és szülést kívánok Neked, azután pedig sok anyatejcsit!
Én is eddig úgy voltam, minél többet beültetnék. Viszont épp ezen az oldalon olvastam eseteket, ahol 4-es ikrek fogantak, akit érdekel, majd idelinkelem. Hát érdekes és szomorú is.
Mennyit szabad egyébként beültetni? Alkatfüggő vagy én dönthetek?
A szurira rátérve, szerintem, legjobb, ha Te tanulod meg beadni. Rengeteg időt megspórolsz. Legközelebb, ha persze lesz még beavatkozás, rutinos leszel. Sokan a férjükkel vagy családtaggal adatják be. De magánorvos is, asszisztens is beadja, ha másképp nem megy. Csak lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban kell.
Köszi!
Elmondanád a tapasztalataid még valamiben? Maga, a megtermékenyített cucc felhelyezése, fáj?
Mert pont most hallottam horror elmeséléseket, hüvelykifeszítésről, méhszájkifeszítésről..(tudnám mik ezek:)
Szóval buta a kérdés tudom...de kell valami extra fájdalomra számítanom? Remélem nem.
Hasonló, mint egy kenetlevétel...vagy annál sokkal drasztikusabb?
Bocs a sok hülye kérdésért.
Boldog babavárást! :)
Mert úgy tudom, hogy bizonyos hordalékanyaggal, amivel jobban közlekedhetnek (amit jobb híján cuccnak hívtam) együtt fecskendezik fel a megtermékenyített embriót.
Nem ismerjük egymást, szóval valamit szeretnék határozottan kikérni magamnak: nem vagyok közönséges!
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, szervusz.
Talán még egyet -bocsánat- leírnék. Mivel nem szoktam másokat oktatni, kiváló doktor úrtól sem fogadnám el -így felnőtt fejjel- a nevelést, hanem elmondanám neki, ha például kilós ruha vs. magzat dolgában okítana, hogy mielőtt feltételezné az érzelmi és pszichológiai éretlenségemet, és venné a bátorságot, hogy fölülről kommunikáljon lefelé...üljön le egy kicsit és adjon 10 percet, hogy elmondjam, hogy minden téren és minden bizonnyal fennköltebb orvos kollégái hogyan tettek meddővé orvosi műhibával. És úgy kértek bocsánatot, hogy az a k.va nagy pátosz nem volt az arcukon csak széttárták a kezüket, hogy ennyi.
Akkor ha lehetne kérni...a méltóságos doktor úr engem ne neveljen.
Se senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!