Nem akarok zavarkodni de már agybajt kapok! Ugye babám lesz?
Figyelt kérdés
Kész dinka vagyok! Szóval az van,h.nem terveztünk babát de besikerült,aminek mi nagyon de nagyon örülünk!!!!!!!!! Menszim késett 3napot és olyan "tipikus" tüneteim voltak. Csináltam tesztet két különbözőt mindkettő nagyon erős pozitív. Másnak mégegyet másik fajtát az is erős pozitív. még aznap elmentem magánorvoshoz és látott is hüvelyin egy 5,6mm zsákocskát és azt mondta,h.látja azt is,h.kezd kialakulni a szikhólyag. 2hét múlva kontroll,h.élő terhesség -e. én agybajt kapok de komolyan!! Ugye innen már nem lehet semmi probléma?????????????? Állandóan fáj a hasam e a doki szerint normális.ahhhhh2013. febr. 21. 16:13
21/22 anonim válasza:
Ha van tüneted akkor biztos minden rendben van. :-)
22/22 A kérdező kommentje:
Ma voltam uh-n minden rendben!!!! :))
2013. febr. 27. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!