Nem akarok zavarkodni de már agybajt kapok! Ugye babám lesz?
Figyelt kérdés
Kész dinka vagyok! Szóval az van,h.nem terveztünk babát de besikerült,aminek mi nagyon de nagyon örülünk!!!!!!!!! Menszim késett 3napot és olyan "tipikus" tüneteim voltak. Csináltam tesztet két különbözőt mindkettő nagyon erős pozitív. Másnak mégegyet másik fajtát az is erős pozitív. még aznap elmentem magánorvoshoz és látott is hüvelyin egy 5,6mm zsákocskát és azt mondta,h.látja azt is,h.kezd kialakulni a szikhólyag. 2hét múlva kontroll,h.élő terhesség -e. én agybajt kapok de komolyan!! Ugye innen már nem lehet semmi probléma?????????????? Állandóan fáj a hasam e a doki szerint normális.ahhhhh2013. febr. 21. 16:13
11/22 anonim válasza:
miért ne mutatná ki?hamár kimarad akkor nagy valoszinuséggel baba van a dologban. hamár 3 napja késik neki akkor szerintem bármivek bármikor tesztelhet!Vagy rosszul tudom?
12/22 anonim válasza:
Rosszul.
-bármikor, bármitől késhet, nem csak akkor, ha "baba van a dologban"
-ha késői peteérésből jött össze a baba (mondjuk átlagban a 15. napon ovulál, de az adott hónapban csak a 20. nap környékén), akkor a várt menstruáció időpontjáig még nem telt két hét és annyi kell, hogy ki lehessen mutatni
13/22 anonim válasza:
de akkor nem késne neki.ezt már mutatni a kell :/
14/22 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni! Legközelebb lehet, hogy már a szívhangot is fogja hallani. (és te is. :-) ) Jobb lenne ha nem olvasgatnál a neten, és nem jönnél ide a gyakorikerdesekre amíg nem mentél el újra az orvosodhoz, mert ezzel biztos nem teszel jót magadnak. Nagyon stresszes mikor sok idegesítő infót olvasgat az ember.
15/22 anonim válasza:
Nem zavarsz, írj nyugodtan! Gratula!:-)
16/22 anonim válasza:
próbálj megnyugodni az a 2hét hamar eljön. Én mikor +teszteltem majdnem 1hónap múlva kaptam időpontot nekem is nehéz volt kivárnom most meg már azt várom mikor lesz április :)
17/22 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, örülj a babának . Sok boldogságot.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Közben kezd az egész kísértetiesen hasonlítani az első terhességemre:) Ott vészesen hányós voltam,most meg non-stop hányingerem van. Voltaképp csak este tudok enni. Köszönöm mindenkinek!!
2013. febr. 22. 06:06
19/22 A kérdező kommentje:
Hát nagyon terhes vagyok........melleimben mintha kövek lennének,hihetetlen hányinger...."jól" vagyok:))
2013. febr. 23. 07:47
20/22 anonim válasza:
15ös vagyok, akkor tényleg gratula!:))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!