Igaz hogy menszesz előtt8nappal és utána8nappal teherbe esni könnyebb?
Figyelt kérdés
Párom sajnos1hetenként távol van,így akkor nemtudunk nemi életet élni.Viszont mikor itthon van egy hétig akkor 2naponta szoktunk,menszeszem elmúllása után is és most előtte is elment..lehetnék terhes?Holnapután kéne megjönnie,viszont vannak görcseim:(melleim kicsit duzzadtak,azonkívül már pár hete fáradt vagyok eléggé...:/Néha szédülök,hányingerem van,kívános viszont nemigazán vagyok..de a tünetek igaz másra is utalhatnak:((azért jólenne BABA):):(2013. febr. 19. 18:29
1/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom hol hallottad, de én jobbat mondok neked. A ciklusod felénél van peteérés. Na akkor előtte pár nappal és utána pár nappal érdemes dolgozni a babprojekten :-D
2/6 A kérdező kommentje:
Igazábol 1-2 ismerős mondta :):/ viszont fennt vagyok ilyen ciklus.hun,ott van naptár módszer kijelzi a legközelebbi mensim napját,a kritikus napokat és a szabad napjaim:D és lényegében január 21-26ig volt meg,most holnap-holnaputánra kéne megjönnie:( és probálkoztunk szombaton is..
2013. febr. 19. 18:40
3/6 frászkarikaborsó válasza:
nem, szerintem ez annak az elferdítése hogy menzesz után 8 naptól köv. menzesz előtt 8 napig a legesélyesebb a teherbe esés. Nálad valamikor február 4 és 8 közt lehetett peteérés, ha akkor voltatok együtt az esélyes.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én annyiban máris ellentmondásos vagyok,hogy én a menzim körül estem anno teherbe!Mivel ilyenkor a méhszáj nyitott,hogy tudjon kifolyni a vér,a spermiumok is hamarabb célt érnek,mert nem kell várniuk arra a bizonyos peteérési időre,amikor a méhszáj nyitottá válik!Szóval benne van a pakliban!Nem törvényszerű a középidős teherbe esés! És még egy érdekes dolog,a ciklus.hun nekem is középidőre teszi az aktív napokat,viszont az tény,hogy én akkor esek leghamarabb teherbe,amikor menstruálok,és utána még pár napig!
5/6 A kérdező kommentje:
Értem háth igazábol mult7en voltak napok mikor megtörtént a dolog valamint amikor elmúllt a januári mensim26.után,aztán4.és8.a között..inkább 9 v 10.én voltunk úgy1ütt azthiszem..:/
2013. febr. 19. 19:44
6/6 A kérdező kommentje:
Még1kérdés:) ez a méhszájnyitottság dolog,ugye pénteken volt meg a dolog..meg persze mint említettem a mult7en párszor még..akkor esetleg összejöhet a baba? holnap kéne megjönnie:/
2013. febr. 20. 18:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!