A 25-ös tesztnèl mikor lesz ugyanolyan erős a teszt csík mint a kontroll? Mekkora hcg-t kell elérni? 2 naponta tesztelek, hogy lássam még növekszik folyamatosan, de 4. hét 4. napon nem kéne már ugyanolyan erősnek lennie?
Nem.
Visszanéztem most direkt. A 25-ös tesztemen a 36. ciklusnapon volt ugyanolyan erős a 2 csík.
(10-esen nyilván hamarabb.)
Köszi, hogy megnézted. Most a 33.-on vagyok. Akkor várok még.
Izgulok, hogy ne menjen el és ezért nézem 2 naponta.
Nekem 2 hete voltak már pozik a tesztek, de egyforma nem lett a két csík. A terhességgel minden rendben volt. Igazából ilyenkor már túl magas a teszthez a hcg. Ha eddig erősödött is közel azonosak, legalább egy hete megálló terhesség után kezd csak halványodni. A kémiai terhességnél a késés legelső hetén van jelentősége, mert ott a halványodás nem jó. De utána már nem lehet ezzel "vizsgálni".
Nyugodj meg, lassan dokihoz mehetsz.
Baj mindig lehet, sajnos körülöttem többen is éltek át fél idő utáni veszteséget. Felesleges a testtekkel már bajlódni.
Jó egészséget!
Sosem volt egyforma a két csík.
Sem a 25 sem a 10-es teszten.
Mégis itt van mellettem a fiam 🤷🏻♀️
Osztom a 3. válaszoló véleményét, van olyan teszt, amin sosem lesz ugyanolyan.
Pedig ha az alapokat vesszük, akkor 2-3 nappal azután, hogy a 10-es teszten ugyanolyan, már a 25-ösnek is kellene, de nekem pl. az x-epil teszten sosem lett egyforma két csík a kisfiammal. (Érdekes módon a korábbi, missed ab-bal végződő terhességemnél már az első tesztnél is ugyanolyan volt a két csík...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!