Miért van, hogy sokak csak a férjüknek hajlandók szülni? Úgy értem, hogy csak miután férjhez mentek. Mi hátrányom származhat abból, ha "csak" az élettársamnak szülök? Van valami különbség?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:14
31/34 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az a legundorítóbb dolog, letagadni a gyerek apját, és szegény egyedül állónak beállítani magát. Értem én, hogy sok pénzbe kerül a gyerek de azért elég sokan megoldják ezek a csalások nélkül is.
32/34 anonim válasza:
Azért ez viszont nem is élettársi viszony akik nem együtt vannak bejelentve. Mi élettársak vagyunk, papírun van róla és egy címen lakunk, soha eszembe nem jutna pénz miatt ezen változtatni.
33/34 anonim válasza:
Még bölcsődei beiratkozáskor is jó csalási alap.
Pofámról leszakadna a bőr, ha így nevelném minden nap.
Aztán majd a gyerektől elvárja hogy ne csaljon lopjon hazudjon pedig ő is azt te.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
34/34 Babeli Zurzavar válasza:
igazan sajnalom, hogy ilyen peldak vannak elottetek...:-(
nekem annak ellenere, hogy nem vagyunk hazasok soha eszembe sem jutott mismasolni vagy csalni ennek.segitsegevel. az ismeretsegi koromben sincs hasonlo... talan ez sem veletlen. nem turnem meg magam mellett a hasonlo gondolkodasu embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!