Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol tudok ilyenkor terhességi...

Hol tudok ilyenkor terhességi tesztet venni? Nem bírok várni hétfőig.

Figyelt kérdés

Rossman, dm már zárva van, holnap nem is lesznek nyitva. Tescoban, Auchanban kerestem (lehet rossz helyen, ott kerestem, ahol a tusfürdők, tamponok, illatszerek vannak)

Budapesten lakunk és reggel szeretnék tesztelni.

2013. febr. 16. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pedig a tescoba van. Még talán gyógyszertárba(ügyeletes)
2013. febr. 16. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Plázákban van dm vagy rossmann ami nyitva van!
2013. febr. 16. 16:02
 3/12 A kérdező kommentje:
De Tescoban hol? Én kerestem rossz helyen?
2013. febr. 16. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Tescoban biztos, hogy van. Rossz helyen kerested, elkerülte a figyelmed. Ott van, ahol az óvszerek. Szóval nincs szem előtt :-D Vagy ügyeletes patikában is kapsz.
2013. febr. 16. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Tescoban és az Auchanban is biztos, hogy van, az illatszer részen, csak kevés a választék, szerintem elhaladtál mellette. Kérdezz meg egy dolgozót, megmutatja neked.

Budapesten szerintem szinte minden kerületben van ügyeletes gyógyszertár, ami nyitva van éjjel-nappal, ott is lehet venni. [link]

Illetve Pesten az összes plázában a drogériák ilyenkor nyitva vannak és, ha van gyógyszertár, az is. Westendben, Mammutban, Árkádban, Arénéban biztos, hogy van.

2013. febr. 16. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Minden plazban nyitva van a dm es a rossman is 8-ig. Ma is es holnap is.
2013. febr. 16. 20:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a Tescoban is. Jól el volt dugva a fogkrémek mellett.
2013. febr. 16. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Mikor csinálod meg? Izgulok:D
2013. febr. 16. 20:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Megcsináltam most, nem bírtam reggelig. Ha terhes lennék, már úgy is ki kéne mutatnia. Sajnos nincs baba :(
2013. febr. 16. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
:( sajnálom. Mikor kellett volna megjönnie?
2013. febr. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!