Ha nekem most április 5. -én jött meg a mensesem 4 nappal később lefeküdtem a barátommal és most ma 29. -én reggel csináltam egy terhességi tesztet és negatív lett ilyenkor már ki kellene mutatnia ha terhes vagyok igaz?
Figyelt kérdés
bocsi a hülye kérdésért légyszí normális válaszokat előre is köszönöm2011. ápr. 29. 23:55
2/6 anonim válasza:
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidőben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
3/6 anonim válasza:
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint előtte, hanem 14-16 nap körül!:)
De egyébként tényleg kicsit az esély,hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
4/6 anonim válasza:
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de előtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :)
csak írtam egy példát.
lényeg, hogy mensi első napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
5/6 anonim válasza:
elvileg kedves előző.
Azért ezt nem vegyük szentírásnak,hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élő spermiumokat is.
6/6 anonim válasza:
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!