Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap mùlva nem kellene...

4 nap mùlva nem kellene megjönnie. Az baj, ha még nem érzek semmiféle terhességi tünetet magamon? Vagy ilyenkor már lenne mellfeszülés?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű, hogy bármit is érezz. Én még akkor is alig hittem el amikor már jól láthatóan dobogott a szivecskéje :)

Szurkolok, hogy sikerüljön és olyan gyönyörű problémamentes várandóságod legyen, mint az enyém volt.

2013. jan. 4. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
18hetesen mondhatom neked hogy annyi tünetem volt hogy nem jött meg és nő a pocim,ugyhogy nem ba ha nem érzel semmit
2013. jan. 4. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

A terhességi tünetek olyan 7-8 hetesen jönnek igazán elő,és mivel neked még csak 4 nap múlva nem kellene megjönnie így te még 4 hetes sem vagy.Nem vagy lekésve semmiről sem,ha terhes vagy,akkor hidd el,hogy lesz még részed bőven terhességi tünetekben(ha a pechesebbek közé tartozol).

Ne hiányold annyira,mert alig fogod várni,hogy elmaradjanak végre a rosszullétek.Sajnos amikor az ember próbálkozik a babával,és a nemvárt előtt áll pár nappal,akkor még az ember nem érez semmit sem,és sokan ilyenkor elkeserednek.Én is kerestem magamon a tüneteket,annyi volt csak,hogy fájt a mellem,de a mensim előtt egyébként is mindig fájt,és én is azt hittem,hogy megint nem sikerült.Tudom,nagyon rossz érzés,hogy az embernek egy pici tünete sincs,ami legalább bíztatna,hogy na most sikerült.És igen kegyetlenség,de meg kell várni,hogy kimaradjon a menzesz,és pozi legyen a teszt.

22+3 hkm

2013. jan. 4. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Már úgy vágyunk babára a párommal,de aggódom kicsit,mert endometriózisom volt, és kivették a bal petefészkem felét.De hátha összejön, nagyon imádkozom,és mindenkiért, aki babát szeretne!
2013. jan. 4. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 7 hetes, és igazából a 6. hetem volt olyan, hogy rosszul voltam, alig bírtam enni. Most néhány enyhe émelygést kivéve, alig érzek ilyesmit. Szóval, nem feltétlenül kell jelentkeznie a menstruáció elmaradása előtt. Nekem akkor semmi lényeges tünetem nem volt, csak utána, az 5., 6. héten. (Vannak mázlisták, akik semmilyen kellemetlen tünetet nem tapasztalnak, szóval, az sem baj, ha nincs.)
2013. jan. 4. 19:40
 6/6 Szundika20 ***** válasza:
Szia! Nekem se volt sose tünetem még hányinger se semmi.. sőt jöttek a nagy görcsök hogy megjön aztán még se jött de a görcsök maradtak mai napig... 16hkm
2013. jan. 9. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!