Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is érezte már ezt? Volt,...

Más is érezte már ezt? Volt, aki fel akarta adni?

Figyelt kérdés
Annyiszor megtréfált már a testem, annyiszor voltak már terhességi tüneteim, késett már a menstruációm és ezek ellenére annyiszor teszteltem már negatívat. Mostanra már a teszteléshez sincs mindig erőm, félek az eredménytől, félek a nagy semmitől. A mai tesztem után már azt mondtam nem érdekel. Nagyon szeretnék kisbabát, de nem akarom még egyszer érezni ezt a csalódást. Már reménykedni sincs erőm, szívem szerint íratnék fel fogamzásgátlót és gondolkodom az örökbefogadáson. Úgy érzem kudarcot vallottam a világ legtermészetesebb dolgában, nem tudtam teherbe esni. Rengeteg ismerősöm van, aki nem akart gyereket, mégis teherbe esett, csak az elmúlt 2évben 3 ismerősömnek volt abortusza. Olyan nőt is ismerek, aki egyáltalán nem törődik a gyerekeivel, mégis már a negyediket várja. Nekem nem adatik meg. Tudom hogy rossz, de haragszom a világra, az élet igazságtalanságára és magamra is, a testemre, amely nem képes anyává tenni.
2013. febr. 14. 11:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18-as válaszolót meg sajnálom szegényt, hogy megkínlaszották, nyilván nem az olyan kismamákról írtam, mint ő.

Nálunk sem csinálnak UH-t a szülőszobán, de egy egyszerű vizsgálattal, a koponyavarratok és a kutacsok helyzetéből meg lehet mondani, hogy rendben van-e a beilleszkedés, szép orvosi nyelven, hogy asszinklitikus-e, ha igen akkor mehet minden a maga útján, ha nem akkor vajúdhat a szerencsétlen napokat, akkor sem fog kijönni a gyerek a megoldás császármetszés. Sajnálom, h nem figyeltek rád.

2013. febr. 15. 14:57
 22/28 anonim ***** válasza:
A köszvényére miluritot kellene de nem szedi nem akarja köszvényrohamra COLCHICUM kellene ami nagyon durva gyógyszer így azt sem vette be most inkább szenved azt mondta de nem akarja hogy 0% esélyel induljuk a gyereknek a magas koleszterin szintre pedig ma megy orvoshoz és ma mondják meg neki de arra sem akar gyógyszert azt mondta inkább nekiláttunk drasztikusan fogyókúrázni diétázni (pedig nem kövér egyátalán egy pici hasa van) inkább mozgunk ha lábra tud állni minden nap 1 óra séta - futás lesz a tervezet! Addig is rizottók és saláták+gyümölcsök lesznek az asztalon egy jó ideig! Félek a koleszterines gyógyszertől 5,2 helyett 9,1 mmol lett a vérkép, de patkányméregből állítják elő erre a gyógyszert és most végképp nem akarjuk hogy ilyeneket szedjen be... nagyon el vagyok keseredve..... mi a véleményed ?
2013. febr. 18. 06:46
 23/28 anonim ***** válasza:

No kicsit utánaolvastam és szerintem ne aggódjatok ennyire. Az, hogy sportoltok, meg egészségesen éltek, csak jót tesz a szervezetnek,szóval mindenképp jó az ötlet!

DE

Ne hagyd, hogy szegény szenvedjen, a colchicin felezési ideje 9 óra, szóval hamar kiürül, viszont nagyon sokat tud segíteni a fájdalom csillapításban. Nekem még nem volt köszvényem, de elég sokat tanultam arról, mennyire brutálisan fáj.

A koleszterinre szedett gyógyszerek (általában statinok pl: Atorvastatin, lovastatin) nem hinném, hogy patkányméregből készülnek, legalábbis egy farmakológia könyvben nincs ilyen, ráadásul Apum is szedte, mikor a húgom készült :). Ráadásul egyik gyógyszerról sem találtam olyan mellékhatást, hogy genetikailag tönkretenné a spermákat.

Ha a húgysav szintet szeretnétek csökkenteni, akkor egyetek minél kevesebb husikát, és ha esztek is akkor semmiképpen ne legyen az vörös hús (marha), a legkevesebb húgysav a pulykában van, szóval ha szeretitek inkább abból főzz.

A koleszterint mindenki hallja, hogy kell csökkenteni, kevés zsíros cucc, vegyetek oliva olajat (mondjuk tudom, az baromi drága). Sok-sok zöldség, saláta. A tésztaféléket kerüljétek.

A férjed vérképét nézessétek meg egy hónap múlva, ha nem ment lejjebb a koleszterin, akkor kezdjen el szedni rá gyógyszert. Nem lesz semmi baj.

Ne aggódj, ezek sajna népbetegségek és nem kell hozzá dundinak lenni, hogy kialakuljon, de pont ezért nem is kell ennyire megijedni, mert másokkal is előfordul és mégis jön a baba.

Fel a fejjel, próbálj meg nem szomorkodni!

Most én küldöm azt a NAGY ÖLELÉST!

2013. febr. 18. 08:29
 24/28 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy köszönöm elkél a bíztatás :) Jól esik! Mi is pont így vagyunk vele hogy most változtatunk pulykákat neveltem tavaly így van a fagyóban jó sok pulyka husi meg rizsából is betáraztam!Így most már odafigyeléssel mozgással próbálunk javítani a dolgon + nagy dózisban C vitamin amivel próbálunk javítani a helyzeten csalán teával együtt! Hagy hajtsa ki belőle a magas húgysavat!Álmomban nem gondoltam volna hogy így járunk de pozitívan próbálok hozzá állni!És remélem hogy a következő hónapi vérvétel minket igazol majd!És ha tényleg nem menne lejebb akkor elkezdi a gyógyszert rá!Köszönöm hogy írtál!
2013. febr. 18. 11:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok én vagyok ismét a nagy ölelés :) hát ha hiszitek ha nem én megrendeltem internetről a tesz-vesz város könyvet! Nem érdekel hogy nem sikerült eddig a baba megveszem magamnak ez nekem örömet okoz és kész olyan aranyos van 2 oldal a mesekönyvből is ami pont meghatott hogy beleolvashattam : A LEGESLEGCSODÁLATOSABB AJÁNDÉK címmel olvassátok el :) [link]

megleptem magam úgy is mindjárt névnapom lesz és arra megkaptam magamtól alig várom már hogy átlapozhassam :) remélem nem néztek hülyének de ez nekem boldogság és jól esik és nagyon remélem hogy hamarosan az én pici babámnak olvashatok belőle!!!! :) puszi nektek mégegyszer! :)

2013. febr. 18. 12:52
 26/28 anonim ***** válasza:

Jól tetted! Ha jobb a kedved tőle, akkor jó olvasgatást!

:)

2013. febr. 18. 13:18
 27/28 anonim ***** válasza:
:D :D Párom agyhúgykövet kap :D:D:D de már újságoltam neki csak annyit tudott mondani hogy JAHHJ NE :D Szerintem nekünk ikrek lesznek ezek után a próbák után duplán kárpótol az élet :D
2013. febr. 18. 13:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia kedves barna és mindenki! Voltam orvosnál és most kezdem az első clostis hónapot, még csak light-an elkezdik beröffenteni a petefészkem hogy most már dolgozzon végre rendesen! :D 3-7 ciklusnapon 2x felet! Kiváncsi leszek nagyon!Megbízom az orvosomban tényleg úgy érzem jó kezekben vagyok mellette! Remélem hamarosan sikerül ennek a segítségével a baba nagyon bízom benne!Annyira boldog lennék már! Nagyon-nagy bíztató ölelés mindenkinek!És persze mielőbbi babásodást!!
2013. febr. 26. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!