Van itt olyan, aki ovuláció másnapjától érezte, hogy "terhes"?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyenkor még nem lehet terhességről beszélni, de van-e olyan, akinek ilyen korán jelentkeztek a tünetei (haszzurka, mellbimbófájás, derékfájás stb.)és tényleg terhes volt? Vagy esetleg megvoltak a tünetek, és csak képzelődés volt az egész. Ilyen tüneteket produkálok, és még olyan messze van a menzesz, hogy nem bírom kivárni! :)2013. jan. 29. 13:50
1/3 anonim válasza:
Hát ezt simán lehet pszichésen produkálni. Hosszú két hét, tudom, de addig bármi lehet, utána is még egy darabig, tünetekkel vagy nélkülük.
2/3 frászkarikaborsó válasza:
Nem érezheted mert ekkor még semmi olyan hormon nem termelődik amit a terhesség okoz. A peteérés miatt termelődik progeszteron, ami okozhat tüneteket, de ezek akkor is megvannak ha az ember nem esik teherbe. Úgy hívják hogy premenstruációs szindróma.
Terhességi hormon legkorábban a beágyazódáskor termelődik, ami az ovuláció után kb egy héttel van. De ez is még olyan csekély, hogy szinte kizárt hogy valaki megérezze. Amit esetleg megérezhetsz, az a terhességi miatti alhasi vérbőség, mindjárt megjön érzés formájában, de ez ugye mensturáció előtt szintén meg szokott lenni. Terhességnél talán egy kicsit hamarabb lehet már érezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Az én esetemben azonban valóban terhesség. Pár napja teszteltem egy kétcsíkosat. :))
2013. febr. 14. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!