Fura vérzés. Lehetek terhes?
A ciklusom 15. napján voltunk együtt a férjemmel. Aznap volt tüszőrepedésem, ezt UH-val figyelték. A beágyazódási időszakban volt petefészek-, majd később méhszúrka is. Azt gondoltam, ebben a hónapban talán okkal reménykedem…
Aztán eljött a ciklus 28. napja és megjött… Vagyis hát azt hiszem/hittem. Mert ennek már három napja és azóta hol vérzek, hol nem, hol erősebb, hol gyengébb, hol barnás, hol piros (de nem az a klasszikus). Mindenesetre elég egy betét egy egész napra. Időnként nagyon picit darabos.
Tudom, hogy előfordul terhesség mellett is vérzés, de nem tudom, meddig normális, ill. mennyi a normális. Menstruációnak mindenesetre nem szokványos...
Tüneteim is vannak, ami persze megint csak bármelyikre utalhat: erős hányinger, hirtelen éhségérzet, (kicsit) duzzadtabb mellek és rettenetes álmosságérzet egész nap!
Tapasztalatokat szeretnék kérni olyan kismamáktól, akik a terhesség kezdetén, az első menstruáció időpontjában még „mensiztek”. Nálatok ez hogy volt? Még reménykedhetek? Köszi mindenkinek:-)
Hát én inkább cisztára gyanakodnék... Nekem 6hónapja volt ehhez hasonló élményem, és ciszta volt, pont ez az össze visszaság én sem tudtam mire vélni! Mindenesetre nekem is lett egy halvány pozitiv tesztem, de az orvos megnézte és mondta hogy sehol semmi! De azért én drukkolok neked, bár ha baba áll a dolgok mögött, akkor nem tul jó előjel ha igy pecsételgetsz...
Sztem menj el orvoshoz! Az a biztos!
5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!