Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, mikor érezte hogy babás?

Ki, mikor érezte hogy babás?

Figyelt kérdés

És milyen tünetekkel..?

Nekem ma kell megjöjjön egyenlőre semmi.:)

Megduzzadt a mellem, eddig nem feszült, tgnap kezdödött a feszülés. Reggelente és a nap néhai szakában émelygek.. Álmos vagyok.

Szerintetek ez jelenthet terhességet?:)

Köszönöm a válaszokat, és szép napot nektek:)

2012. dec. 13. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak a tesztek után 2 héttel kb jöttek az elsö tünetek.

Ez amit érzel a mensi jele is lehet. csinálj tesztet.

2012. dec. 13. 07:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Mensi elött sosem émelyegtem soha:)
2012. dec. 13. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első terhességemmel a teszt előtt egy nappal émelyegtem,akkor már 2 napot késett,előtte sosem vagy nagyon ritkán szokott.

A második terheséggel pár nappal a nem várt előtt érzelmi húllámok törtek rám,folyton csak picsogtam.:)

2012. dec. 13. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem mensi előtt már 1 héttel mindig minden bajom volt. De akkor, amikor babás lettem nem volt semmi tünetem. Akkor tudtam, hogy most sikerült. Ma 8 napos az én picikém.:)

Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön a baba. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj, és írd meg, hogy mi lett az eredmény.

2012. dec. 13. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aranyos vagy!

Gratulálok neked jó egészséget a picinek, és neked is:)

Hát igen.. ma kell megjöjjön, és nekem ma van 4.ik napja hogy émelygek, öklöndözök, nem hányok, picikéket szurkál a hasam. Néha megszédülök. Egyenlőre még nem jött meg. Nagyon nagyon reménykedem. Mert tuti összetörök, ha megjön:(

2012. dec. 13. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne törj össze!Az első babára mi is sokáig vártunk....
2012. dec. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!