Van olyan köztetek aki már a fogantatástól érezte, hogy babás?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen tünetei voltak.Például has szurka stb.Tudom a beágyzódás után lehet ilyeneket érezni,de van aki rögtön érzi, hogy valami más...2012. márc. 4. 17:16
1/3 anonim válasza:
Nem érezheti rögtön.
Mármint fizikai tüneteket nem.
Max. esetleg jöhet egy megérzés,hogy sikerült, de ez lelki megérzés!
2/3 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy csak lelki megérzés, beképzelés vagy tényleg fizikai érzés volt-e, de leírom.
Épp külföldön voltunk a párom szülinapját ünnepelni, este együtt voltunk, másnap kirándultunk. Nekem általában sok a folyásom (bocsi), de másnap ahogy kirándultunk nem volt, szóval szinte száraz voltam, és akkor mondtam a férjemnek, hogy se folyás, se kiskatonáim nincsenek, nem érzem, hogy kijött volna bármi is. Este sem volt. Én akkor azt mondtam neki, hogy szerintem ebből baba lesz. Az is lett.
3/3 anonim válasza:
Az kisfiammal amikor terhes lettem, ovu után pár nappal iszonyúan fájt a hasam, szúrt amikor sétáltam, erre tisztán emlékszem mert előtte soha nem éreztem ilyen fájdalmat. Most a másodikat várom, és ugyan ez történt. Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes leszek mert ugyan azt érzem mint az elsővel. És így is lett, már 13 hetes a pocaklakó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!