Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek érezte nemvárt előtt...

Kinek érezte nemvárt előtt egy nappal, hogy szúrkálni kezdett a petefészke (nekem a bal) és babás lett?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen tünetem nem szokott lenni menszi előtt. Mellérzékenység és deréktáji fájdalom is van.
2009. okt. 27. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is holnapra em kéne megjönnie, de tegnap óta szúrkál erőteljesen a bal petefészkem, s néha a jobb oldali is. Nekem sajna mensi előtt is szokott, émelygés is van. A melleimen minha jobban látszanának az erek, de nem tudom biztosra, mert eddig ezt nem figyeltem. Majd holnap kiderül, hogy mensi vagy baba.
2009. okt. 27. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is holnapra nem várom.Tegnap,tegnapelőtt kicsit barnáztam,picit leesett a hőm meg szúrkált a petefészkem. Azt hittem meg fog jönni. De ma meg az egekbe szökött a hőm (max 36,8 szokott lenni) és nem is barnázgatok.

[link]

Most nem tudom mi van,hát várok. :S

2009. okt. 27. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Előző vok.Ez a helyes link.

A hődet méred?

2009. okt. 27. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
2009. okt. 27. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenem. Ne haragudj, hogy ezt írom, de a ciklus.hu totál idióta helyre húzta be az ovuat. (szerintem) Különben nagyon klassz a görbéd. Simán lehetsz terhes. Irigyellek! O:))) Na meg drukkolok Neked!
2009. okt. 27. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi kérdező, közben a Te kérdésedre meg elfelejtettem válaszolni. Én is holnapra nem várom, nekem is szúrkál, fáj, húzódik a petefészkem, de nekem a változatosság kedvéért legalább már 1 napja. Sanos ez lehet ugyanúgy mensis tünet, mint terhes tünet. Nincs más választásunk, meg kell várnunk a holnapot. Hajrá reménykedők! Drukkolok Neked! Majd írd meg az eredményt!
2009. okt. 27. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Megint utolsó vagyok. Elrontottam 10 napja.
2009. okt. 27. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm 12:51. Azt én is észrevettem,hogy rossz helyre húzta a vonalat.Én is nayon reménykedek. Neked meg drukkolok,mert ha jól veszemki soraidból babára gyúrtok Ti is.:)Sok sikert a babára vágyóknak!
2009. okt. 27. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:

én onnan tudtam h babás lettem h a mindjárt megjön érzés/derékfájdalom+hasfájás/már nemvárt előtt másfél héttel jelentkezett,és minden nap.amúgy ha menszi jött volna akkor a mindjárt megjön érzés csak 2-3 nappal nemvárt előtt jelentkezett volna.én ebből tudtam.de egyébként minden tünetem menszis volt.még a melleim is ugyanúgy fájtak mint menszi előtt,semmivel sem másképp.és még most is ugyanúgy fájnak.

11 hetes babás

2009. okt. 27. 13:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos negatívat teszteltem.
2009. okt. 28. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!