Ki csinál velem együtt tesztet 11-én? Esetleg 12-én, mert akkor megvárlak, és izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
:D2013. febr. 8. 20:30
51/57 anonim válasza:
"P"-nek, gratulálok, jó egészséget kívánok, babának, anyának, apának!!! :)))
"K"
52/57 anonim válasza:
Aztaaa de gyonyoru teszt! Gratulalok:-)kedves P!
V.
53/57 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kismamiknak! :) Akiknek most épp nem jött össze, azoknak meg majd legközelebb! Kellemes babavárást, aztán majd jó babázást mindenkinek! Azért olykor írhatnátok, miként alakultok, ha már így összejöttünk. :D
2013. febr. 13. 21:21
54/57 anonim válasza:
Nekem most jott meg :'(
v.
A tobbieknek szoritok!
55/57 A kérdező kommentje:
Hahó mindenki, hogy vagytok? :) Én ma voltam dokinál, 4 és fél mm a picur, látszik a szívhang is. :) Viszont a petezsák mellett ott sötétlik egy kb. 1 cm-es hematóma is. :S Az orvos azt mondta, ne aggódjak, úgyhogy nem is teszem addig, míg nem okoz valami tünetet. Veletek mi újság? Újabb kismamák? :)
2013. márc. 5. 19:50
56/57 anonim válasza:
57/57 anonim válasza:
Sziasztok! P. vagyok. A páromnak febr. 14-én a rádióban egy versben mondtam el a nagy hírt! Múlt héten szombaton voltunk ultrahangon, 7,1 mm a picur, van szívhang. Próbálok nyugodt lenni, hogy ne legyen semmi probléma. Üdv mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!