Ki csinál velem együtt tesztet 11-én? Esetleg 12-én, mert akkor megvárlak, és izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
:D2013. febr. 8. 20:30
11/57 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkokat, én is szurkolok nektek! :) Igaz, semmi tünetem nincs, se mellfeszülés, se semmi, csak olykor némi "asszem nemsokára megjön" érzés, de a többi picivel is így voltam. :)
2013. febr. 9. 21:29
12/57 anonim válasza:
Nekem meg pont jo, hogy mellfeszules vqn, mert nem szokott. Na majd kiderul hamarosan! :-)
13/57 anonim válasza:
sziasztok nekem harmadikán kelet volna hogy megjöjjön de eddig semmi már több mind 2,5 éve probálkozunk de eddig sikertelenül. remélem most össze jön én 12 ére tervezem a tesztet..
14/57 anonim válasza:
sziasztok! Én 12-re nem várom, úgyhogy 12-én vagy 13-án tesztelek. Drukkolok nektek is.
P.
15/57 anonim válasza:
Alig birom mar a varakozast :-D ti, h birjatok? :-)
Csinaltam egy tesztet, de inkabb neganak mondhato meg. Dpo. 9-10.
V. Voltam.
16/57 A kérdező kommentje:
Holnap reggel hat után jön a pillanat. :D Drukk mindenkinek!
2013. febr. 10. 21:12
18/57 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. febr. 10. 21:38
19/57 anonim válasza:
#8-as vagyok : ebben a hónapban Én most kiestem, mert 2 nappal hamarabb megjött!:( Többieknek, megy a hatalmas drukk!!! :)
Kérdező, teszteltél? Mi újság, drukkolok Neked nagyon!!! :)
20/57 anonim válasza:
Jo reggelt csajok! Na mizu? Nekem dpo. 10 rggeli meg negativ. Korai volt.
Remelem Ti csikosodtok?! :-)
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!