3. napja szedem a Clostilt, mert hónapok óta nem mensizek, mikorra várhatom, hogy lesz eredmény? Hasonló helyzetben tapasztalatok?
a cikluszavar nem nőgyógyászati hanem endokrinológiai területhez tartozik, a nőgyógyászok nagy része nem ért hozzá, és nem megfelelően kezeli. Ha babát akarsz menj el egy endokrinológiai kivizsgálásra, én vagyok kb az ötödik aki ezt mondja, nem feltétlenül kell elhinned, biztos mindenki hülye csak te nem vagy az :)
egyébként igaz az ami a gyógyszer tájékoztatójára van írva, senki nem mondta hogy nem az, viszont neked sem szervi baja nincs a petefészkednek, se nem a fogamzásgátlótól borult fel a ciklusod (hiszen te írtad hogy előtte is volt vele gond), tehát nálad nem fog hatni.
Én meg "csak" még egy olyan ember vagyok akinek pont ugyanez volt a baja és endokrinológus tette helyre, nem nőgyógyász. Ha a nőgyógyászomra hallgattam volna még ma sem lenne babám, egész egyszerűen ez nem az ő szakterülete! Ő csak a tünetet kezeli, nem a probléma gyökerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!