Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napja szedem a Clostilt,...

3. napja szedem a Clostilt, mert hónapok óta nem mensizek, mikorra várhatom, hogy lesz eredmény? Hasonló helyzetben tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a férjemmel. A fogamzásgátló abbahagyása (1 éve) után folyamatosan egyre csak hosszabbodtak a ciklusok, eljutottam odáig, hogy 5. hónapja nem mensizek :/ Van valaki esetleg, akinek ilyen vagy hasonló problémái voltak, és a Clostil segített rajta? Mennyi idő után? Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2013. febr. 7. 21:06
1 2 3
 21/26 frászkarikaborsó ***** válasza:

a cikluszavar nem nőgyógyászati hanem endokrinológiai területhez tartozik, a nőgyógyászok nagy része nem ért hozzá, és nem megfelelően kezeli. Ha babát akarsz menj el egy endokrinológiai kivizsgálásra, én vagyok kb az ötödik aki ezt mondja, nem feltétlenül kell elhinned, biztos mindenki hülye csak te nem vagy az :)

egyébként igaz az ami a gyógyszer tájékoztatójára van írva, senki nem mondta hogy nem az, viszont neked sem szervi baja nincs a petefészkednek, se nem a fogamzásgátlótól borult fel a ciklusod (hiszen te írtad hogy előtte is volt vele gond), tehát nálad nem fog hatni.

Én meg "csak" még egy olyan ember vagyok akinek pont ugyanez volt a baja és endokrinológus tette helyre, nem nőgyógyász. Ha a nőgyógyászomra hallgattam volna még ma sem lenne babám, egész egyszerűen ez nem az ő szakterülete! Ő csak a tünetet kezeli, nem a probléma gyökerét.

2013. febr. 8. 13:35
 22/26 frászkarikaborsó ***** válasza:
mi itt mind segíteni akarunk hogy babád legyen mert jónéhányunk átment ugyanezen, az már csak rajtad múlik hogy normálisan kivizsgáltatod magad endokrinológussal, vagy szenvedsz még előtte évekig. :)
2013. febr. 8. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor higgy a dokidnak. Én is azt tettem, egészen a 3. feleslegesen elvégzett lombikig amibe majdnem belehaltam. Majd utána kerültem egy rendes endokrinológushoz aki rendbe rakott. Kizárt hogy jók a hormonjaid ha nincs rendes ciklusod. Megírhatnád őket, de gondolom úgy sem fogod. Sajnos te is úgy fogsz járni mint sokan pl én is, évekig kezelek egy hozzá nem értő doki aztán a végén megunod és elmész egy szakemberhez.
2013. febr. 8. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Már alapból az nem stimmel hogy úgy szeded a clostit hogy nem is menstruálsz!!Eleve a menstruáció 2. 3. vagy 5. napjától kezdve szokták az orvosok ezt a gyógyszert felírni.Ahogy végigolvastam,valóban itt mindenki segíteni akart neked,sajnálom hogy ilyen orvosod van.Mielőbbi babásodást kívánok neked! :)
2013. ápr. 6. 14:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Van vmi fejlemény azóta? Terhes lettél? Segített a gyógyszer?
2013. ápr. 7. 11:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók mindent leírtak. Csak egyetérteni tudok. Keress rá a neten a PCOS-re és az inzulinrezisztenciára. Az nagyon jó, ha hinni akarsz a dokidnak, de a nőgyógyász nem endokrinológus. A hormonproblámákhoz ezért nem kellő mértékben ért. Az hogy nem menstruálsz 5 hónapja tipikusan utalhat az említett betegségre. Persze lehet más oka is, de semmiképpen nem normális.
2013. ápr. 7. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!