3. napja szedem a Clostilt, mert hónapok óta nem mensizek, mikorra várhatom, hogy lesz eredmény? Hasonló helyzetben tapasztalatok?
Nem értem miért vagy ennyire agresszív, holott csak segíteni próbálok.
Csak gondoltam ha már rákérdeztél, elmagyarázom, hogy még is mi a francért kérdetem meg azt, hogy előtte volt-e gondod.
De akkor: Vagy sikerül a closty kúra alatt a baba, vagy ne is nagyon reménykedj abban, hogy ettől be fog állni a vérzésed.
"Abbahagytam a fogamzásgátlót, ezután felborult a ciklus"
És pont ez nem igaz. Ezért kérdeztem rá, hogy előtte milyen volt.
Ugyanis neked nem a fogamzásgátló borította fel a ciklusodat, hanem alapból baj volt vele.
A fogamzásgátló meg nem helyretette, hanem a saját, rendszertelen ciklusodat kikapcsolta, és helyette szabályos időközönként megvonásos vérzés csinált.
Mikor abbahagytad, akkor meg visszatért az eredeti ciklusod.
Na ezért mondom azt, hogy ha a kúra alatt nem esel teherbe, akkor ne várd, hogy a kúra után rendszeres legyen a ciklusod, mert jó eséllyel nem lesz!
Nézték már a hormonjaimat többször is, minden eredményem jó. Pajzsmirigyet szintén néztek, azzal sincs gondom. Folyamatosan járkáltam uh-ra az elmúlt 1 évben (akár beutaló nélül is), egyszerűen éretlenek a tüszők.
A dokim ezért írta fel a bogyót, hogy ezzel majd megjön a vérzés. Bocsásson meg a világ, de én neki hiszek, meg sok nőtársamnak az ismerettségi körömben, akiknek szintén "gyökér" volt az orvosuk, mint nekem, és így meg is jött nekik a gyógyszer szedése után. Ahhoz, hogy normálisan tudjanak hormont nézni, ahhoz a 3. és a 21. napon kellene vért vegyenek, de vérzés nélkül nincs miről beszélni. Ezért kellene előbb egy "mesterséges" vérzést produkálni.
Egyébként ha én buta vagyok, még az a szerencse, hogy ti zseniálisak. Nem meséltem el a fél életem, mert egyrészt kinek mi köze hozzá, másrészt ahhoz a kérdéshez, amit én feltettem, köze nincsen. Ez az egyetlen bajom ezzel az oldallal, s veletek. Sosem arra válaszoltok, amit kérdeznek. És ha szóvá teszem, akkor közlitek, hogy agresszív vagyok :D Vicc, komolyan.... Köszönöm a válaszokat, bár semmire nem mentem vele ;)
Akkor miért kérdezel? :)
Hogy a kérdésedre válaszoljak, én is kaptam erre a célra Clostit, de nem történt semmi. Csak még egy hónapot pazaroltam, és utána így is Norcolut kelljen, hogy megjöjjön a mensim és le lehessen venni a hormonpanelhez a vért a megfelelő napokon.
Itt tényleg mindenki segíteni akar. Ha nincs rá szükséged vagy nem akarod olvasni, ne kérdezz. Sajnos, itt mindenki ilyen gyökér, hogy jót akar szenvedő nőtársainak!!! Nem is értem...
Egyébként azt akarjátok mondani, hogy ami a betegtájékoztatóra van írva, az nem igaz? Amit az orvosom mond, az szintén nem igaz? Nem is értem, komolyan.
Itt, a gyakorikerdesek.hu-n a legtöbbünk nem hozzáértő szakember, nem tud tudományos, szakmailag alátámasztott választ adni a kérdésekre, csupán azt mondja el, hogy vele mi történt, nála hogy kezdődött, hogy ért véget, meddig tartott, mi volt a megoldás, mennyi ideig, stb. stb. stb. Ami így van jól. Mert én, mint a kérdés feltevője, pontosan erre voltam kíváncsi. Saját tapasztalatokra a Clostillal kapcsolatban. Kinek mire írták fel a gyógyszert? Mennyi ideig szedte? Milyen hatása lett? tehát: tapasztalatokat! Akkor miért kell úgy leírni a mondataitokat, hogy majdhogynem ti vagytok a Clostilbegyt feltílálói, és ti aztán mindent tudtok róla, a diplomás szakember meg tök hülye, mert azt sem tudja, hogy milyen gyógyszert írt fel. Sőőőőt, még a gyógyszergyártó cég is f*szságot írt a használati útmutatóra. Bezzeg, ti...ti aztán tudjátok.
Abszolút nem akartam vitatkozni, egyszerű kérdésekre vártam volna egyszerű választ, és ennyi! :)
16: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Hát, nem azt kérdeztem, amire válaszoltatok úristen, nem is értem, hogy minek vitatkozok itt.... köszönöm, nem kell több ilyen jellegű "válasz"!
Miután kb. 3-szorra leírtam, hogy nem a kérdésemre válaszoltatok, nagy nehezen megküzdöttél az akadállyal, és leírtad, amit kértem. Majd közlöd, hogy te leírtad a tapasztalatod, és nekem nem volt jó. Hát, szóval, ez az a mondatod, ami kritikám aluli, inkább nem is jellemezném.
Senki nem mondta, hogy gyökerek vagytok, mint ahogyan azt sem, hogy nem akartatok segíteni. DE!!! ne beszéljetek már úgy, mint ha annyira értenétek hozzá! Nálatok a Clostil nem vált be, tudomásul vettem, itt nem is ezzel van a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!