Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt az ideje a babának?

Itt az ideje a babának?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon foglalkoztat a téma. Már álmodtam is vagy 4szer, hogy terhes vagyok. Mindig nézegetem a kisruhákat az áruházban, itt is sokat olvasgatom a babás kérdéseket-válaszokat. Ez azt jelenti, hogy megértem rá? Vagy lehet, hogy csak amiatt van mert a barátnőm is most szült?

2013. febr. 6. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kevés a gyerekvállaláshoz. Ha megvan a megfelelő anyagi háttér, szerető társ, akkor mehet. Persze, csak ha teljesen biztos vagy benne. Ha itt megkérdezed, még nem vagy biztos benne.
2013. febr. 6. 21:46
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt neked kell eldönteni. Ha vágysz rá és megvan hozzá minden pl. egy férj, akkor hajrá:)

Kétlányos 26hkm.

2013. febr. 6. 21:47
 3/27 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezt nem írtam. Van párom, évek óta vagyunk együtt. Anyagi háttér is rendben. Azért kérdezem, mert én nem tudom milyen lehet az, amikor az ember igazán akarja. Sosem lehetünk semmiben biztosak.
2013. febr. 6. 21:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Ja és 28 éves vagyok, szóval korban is "megfelelő".
2013. febr. 6. 21:51
 5/27 anonim ***** válasza:
75%
Az sem jó, ha valaki beleőrül már annyira akarja. Nekik sajnos nagyon nehezen jön össze. Beszéljétek meg, és vágjatok bele. Ha nem gond a baba, ne védekezzetek, lesz ami lesz. Ha jönni akar, jönni fog.
2013. febr. 6. 21:55
 6/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Barátnőmnek a férje erőltette, ő belement, bár még nagyon akarta volna. Most mindketten nagyon boldogok, azt mondja nem is tudja már hogyan tudott előtte a kisbaba nélkül élni. Gondolom ez így működik, ha meglesz akkor már úgyis élvezem a helyzetet, vagy nem?
2013. febr. 6. 22:00
 7/27 A kérdező kommentje:
*nem nagyon akarta volna.
2013. febr. 6. 22:01
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd,csak annyit tudok mondani:25 évesen lettem terhes,úgyhogy nem igazán akartam a babát.6 éve voltunk együtt,3 éve együtt is éltünk,és nem mondom,hogy nem örültünk,de nem kifejezetten terveztünk.A férjem a 27 felé közeledett,mikor pozitív lett a teszt annyira boldog volt,hogy leitta magát-jó nem berúgott,csak örült,na:)Azóta azzal viccelődünk,hogy én terveztem a babát,de ő igen:D Lényeg,hogy attól még,hogy nem terveztem nagyon-nagyon boldog voltam/vagyok,és egyáltalán nem bántam meg,sőt...Azon szoktam sokat gondolkozni,hogyha nem jön magától a mi kis csodánk,vajon mikor adtam volna be a derekam,mert nem voltam gyerek centrikus.7 hónapos,imádom,és én sem tudom elképzelni milyen volt nélküle.Mellétenném azt is,hogy határozott,vidám,jó életfelfogású vagyok,nem komplikálom túl a dolgokat,és nekem ez az ami segített abban,hogy minden gördülékenyen menjen.Tehát úgy értem,hogy egy percig nem töprengtem azon,hogy "úristen,eléggé kötődöm-e hozzá" "úristen,anya leszek,és most mi lesz" stb. sodródtam az árral és ennyi.

Szerintem te vágysz egy babára,és ez csak erősödni fog egyre jobban.Nem kell feltétlen a "mindent elsöprő anya akarok lenni" érzésre várni,úgyis csak szeretni tudod majd.Lesznek nehézségek,de az nem attól (fog) függni,hogy mennyire szeretted volna a babát.

2013. febr. 6. 22:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
*én nem terveztem a babát
2013. febr. 6. 22:12
 10/27 anonim ***** válasza:
51%
Ha van férjed, lakásotok/házatok, megtakarításotok a gyerek kezdőcuccaira (minimum 300 ezer forint), akkor beleférhet már az életetekbe.
2013. febr. 6. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!