Mellkasi röngenem volt, pont a beágyazódás ideje alatt, mennyire árthat ez a babának?
Figyelt kérdés
Tegnap kellet volna megjönnie,de még semmi, és néha napközben enyhe hányingerem van.Amúgy semmi jel,hogy megakarna jönni.Ha terhes vagyok akkor elkell vetetnem?2009. okt. 20. 10:33
1/3 anonim válasza:
Dehogy kell!Semmi baj nem lesz.
Az mondható károsnak ha célzottan a hasadra röntgeneznek egymás után 10x.És csak akkor ha már van baba.
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy ilyenkor még a mindet vagy semmit elve működik. Ha valami komoly károsító hatás éri az embriót (sugár, gyógyszer stb.), akkor az általában magától elmegy. Ha kiderül, hogy babát vársz, úgyis rá fognak kérdezni, és elmondják Neked, hogy esetleg mekkora lehet a kockázat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez megnyugtatott!Nem szeretném elvetetni,ha terhes vagyok, de ez hamarossan ki fog derülni!:)
2009. okt. 20. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!