Mikor van itt az ideje egy babának?
Februárba döntöttük el a férjemmel, hogy kisbabát szeretnénk. De még néha felmerüöl bennem a bizonytalanság, hogy fel tudom-e adni a "szabadságo", a "szórakozást", le tudok-e/akarok-e szokni a dohányzásról...
Mikor múlik el ez a bizonytalanság?
Múlt hónapban nem is voltunk együtt félidőben emiatt.
Nagyon szeretnék gyermeket, csak annyi aggaszt, amit írtam.
A férjem most sem bizonytalan.
Van lakásunk, állásunk, autónk....anyagi akadály nincs-bár mindenhol válság van, de meg tudnánk oldani.
A férjemmel kiegyensúlyozott a kapsolatunk, már csak egy gyerek hiányzik...
Mégis félek, hogy nem lesz könnyű/ nem akarom eléggé feláldozni ezeket a dolgokat, amiket írtam.
Nagyon bizonytalan vagyok, segítsetek!
Ha most terhes lennék nem lennének kétségeim-boldog lennék, és menne minden mint a karikacsapás, de így, hogy kezünkben a döntés...
Tanácsot szeretnék
(és elsősorban nem arra vagyok kíváncsi, hogy már nem kéne dohányoznom hónapok óta!)
Szia!
Ha szeretnéd a babát és kiderülne, hogy terhes vagy, sztem nem az lenne az első gondolatod, hogy h fogsz eljárni bulizni. A boldogság miatt egy jó darabig ez nem érdekelne.
Baba mellett is ki lehet kapcsolódni néha, igaz nehezebb (2,5 éve nem voltam sehol és megint terhes vagyok, 30 hetes). Ha van rá mód és lehetőség, ha van hova születnie, akkor vágjatok bele nyugodtam. Attól még lesz életed. Nem veszíted el az életed, hanem adsz egyet egy csöppségnek.
Az első döntés, amit meg kell hoznod, hogy leszoksz a dohányzásról. Ezt már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna tenned, és nem akkor, amikor teherbe esel... :S
Amúgy ha így gondolkodsz, akkor egy időre még inkább felejtsd el a gyerekvállalást.
Szia!
Nem irtad,mennyi idős vagy!Ha közel a 30-hoz,akkor ne sokat töprengj azon,hogy akarsz-e babát vagy sem,mert mennél jobban megy az idő,annál nehezebben fog összejönni!Sokan vannak,akiknek megvan mindenük,csak pont egy baba hiányzik,ami nem jön össze!Hát ezt most nem azért irtam,hogy megbántsalak,de ez az én szerény véleményem!Szerintem szexelj a pároddal,ne számold a középidőt,aztán ha a pocakodban lesz,akkor már legalább nem fogsz ezen töprengeni!Annakidején én is igy voltam,hogy akartam is meg nem is,mert szerintem a felelősségtől mindenki visszariad egy kicsit,de amikor nagy nehezen összejött,akkor már a kérdés fel sem merült bennem!
Remélem azért tudtam segiteni!:)
Köszönöm mindenki segített.
Kedves harmadik!
Ezt a választ neked sosem tudom visszahálálni!
Már meg is háláltad...
Fontos lett,amit írtam,ezt én köszönöm.
Jó Neked,így csak azt kívánom,hogy kereküljön az életed.
Harmadik
Mikor pozitív lesz a teszted, az első ijedtség után lassan elszállnak a kételyeid. Nyugodj meg, nem vagyunk egyformák, van aki anyának születik, van aki lassabban válik azzá...:)
Ha lesz segítséged, néha még ki is mozdulhatsz. :)
Köszönöm
Édesanyám szerint egy gyermek felnevelése csupa áldozat, és lemondás...
Valóban ő 10évig nevelt egy kemény alkoholista mellett, majd egyedül, de szerintetek is annyi önfeláldozással és lemondással járna egy gyermek, vagy csak anyu volt egyedül, szegényen erre a feladatra?
Én nem hiszem, hogy azzal, hogy megszületik a gyerekünk fel kell adnunk az eddigi életünk, szerintem csak kicsit más lesz több örömforrással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!