Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan nehéz teherbeesni...

Miért olyan nehéz teherbeesni annak, aki igazán szeretné? És annak miért könnyű aki nem akar?

Figyelt kérdés
Igazságtalannak tartom!Mit gondoltok erről?

2013. jan. 29. 15:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Igen, a magas prolaktin gátolhatja a teherbeesést. Ha ez a gond nálad, akkor kezelni kellene.
2013. jan. 30. 16:38
 12/32 A kérdező kommentje:
ennek utánajárok,köszi :)
2013. febr. 1. 13:30
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés... én azok közé tartozom inkább, aki nem ússza meg. A legelső próbálkozásunk sajnos nèhány hét után mégsem maradt... Mire orvoshoz kellett volna mennem már úgymond szépen ki is tisztult minden. Pont 3 hónap múlva jelentkezett is a kicsi lányunk. Még őt szoptattam 7 hós korában, amikor a "nem tervezett" kisöccse is meglepett minket. (egyszer épp megpróbáltuk a megszakításos módszert, nem vált be). Most ez a kicsi alig 1 éves, de újra bébink lesz, most már legalábbis nagyon beleéltük magunkat és várjuk. Pedig megpróbáltuk megelőzni: szedtem gyógyszert, viszont beteg lettem, antibiotikum kellett és kiegészítő védekezés...hát pont a ciklusom kellős közepén szakadt el a gumi, és itt van. Az elején furcsán reagáltam, mert bíztam benne, hogy nem lesz megint baba, mert testem-lelkem nem kívánja a terhességet és a szülést. De már nagyon várom, és vhol tényleg "igazságtalan a rendszer", ebben igazad lehet. Még nem is mertem elmondani az egyik bnőmnek, akik szintén règóta próbálkoznak egy tesóval... Nehéz ügy, kinek ezért, kinek azért. Remélem hamarosan sikerrel jártok!
2013. febr. 2. 18:15
 14/32 anonim ***** válasza:

2., 4. nagyon egyetértek veletek! És mindenkivel, aki hasonló dolgokat írt.

Én pont egy év próbálkozás után éltem át egy biokémiai terhességet, de még így is nagyon nehéz volt.

Az óta semmi. Nagyon várjuk, és mindent megteszünk érte hogy minél hamarabb pozitív legyen végre az a teszt újra.

Addig pedig hiába cammognak ólomlábakon a percek, ez van. Meg kell tanulni vele együtt élni. Nekünk is lesz egyszer kisbabánk:)

2013. febr. 2. 19:22
 15/32 A kérdező kommentje:

kedves 13.-as,gratulálok a gyermekeidhez :) tényleg nehéz lehet elmondani egy barátnőnek,aki már rég próbálkozik.

hát nekünk meg türelem kell és kitartás ! :) a clostys az mi?nem hallottam még róla.

2013. febr. 3. 19:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Bár van benne igazság,de ez a rágörcsölés nem jó szó szerintem.A lányok nők nagy többsége mindig is eltervezte élete során álmodozva,hogy ekkor meg ekkor ,ennyi meg ennyi gyereke lesz....és általában ezt az élet felül írja.Márpedig ha eldöntetett és minden adottá válik ehhez akkor senki nem akar éveket várni,hanem ha lehet "azonnal " szeretné!Én speciel mindig nagyon odafigyeltem hogy NE legyen gyerekem(amíg én magam nem szeretném)és bizony naiv módon meglepődtem azon hogy ha nem védekezek,még nem biztos hogy terhes is leszek egyből!Hagytam volna csak ki egy alkalmat előtte...Végül úgy alakult,hogy a határozottan termékeny csoportba kerültem(első fél évre,második elsőre sikerült)és ezt egy cseppet sem tartom igazságtalannak,és igazán nagyon szerettem volna őket,hidd el.Ezt nem szabad ilyen szemmel nézni szerintem.

Ha valaki gyereket akar,akkor gyereket akar és ha bizonyos idő alatt nem jön,nyilván minden járható utat végigjár ennek érdekében!Szerintem nagyon nagyon sok elkeseredett (és dühös)nőnek segített az orvostudomány,és ebben bízni is kell minden nőnek sziklaszilárdan!Ezt sem hívom rágörcsölésnek!A gyermek iránti vágy olyan erős és felülírhatatlan erő,megértem ha húzódik az fájdalmat okoz,de nem szabad haragudni azokra akiknek hamarabb sikerül!Sajnos az élet igazságtalan,igen,de minden másban is az.

Nagyon nagyon sok erőt,kitartást és optimizmust küldök minden nőnek aki gyereket szeretne,és igazán!!!

2013. febr. 18. 12:01
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azon gorcsoltem h NE essek teherbe.. fiatal vagyok még, de állandoan féltem mikor sexeltünk a barátommal mikor még gumit használtunk h nehogy teherbe essek... Sose felejtem el mikor másfél hetet késett a mensesem, valszeg azért, mert ezen kattogtam, annyira pánikba estem h terhes tesztet vettem , ami szerencsére negativ lett, aztán megkönnyebbültem, másnap megjött... azóta fogamzásgátlót szedek, és már nincsenek ilyen félelmeim!!!
2013. febr. 18. 12:02
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ez nem igaz.

Én nagyon szerettem volna gyereket és csak azt volt nehéz eldöntenünk, hogy mikor kezdjünk bele. Másfél hónap alatt sikerült teherbe esnem és elhiheted, hogy nagyon akartam, függetlenül attól, hogy nem vártunk rá éveket.

2013. febr. 18. 12:44
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem kell feladni akkor jön mikor majd már nem várod.Fel a fejjel és élvezd a pároddal töltött perceket.Az érzèsnek hogy rágörcsölsz nem lehet parancsolni.Hidd el jönni fog.Nem szabad feladni.Drukk
2013. febr. 18. 16:39
 20/32 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a bíztató válaszokat!bocsi azoknak akiket esetleg megbántottam a kérdésemmel,csak ilyen észrevételem alakult ki ezzel kapcsolatban az elején,ma már lehiggadtam,és csak remélni tudom,hogy így könnyebben fog menni.A babával kapcsolatos álmomat,hogy jöjjön már,nem is lehet egészen lecsillapítani,de kezelni talán lehet! :)
2013. febr. 18. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!