Hogy álljak neki a babakocsi vásárlásnak? Tudom, hogy olyat akarok, amit könnyű forgatni, akár egy kézzel is és van alul csomagtartója. De hogy hol keressek, használtat vagy újat?

Ez sok mindentől függ. Mennyit szánsz rá?
Mindenképpen próbáld ki, hogy egyenesen megy-e a kocsi, mert mi pl. nagyon megszívtuk a Kunert Vippel. A fene sem gondolta, hogy erősen balra húz, így szenvedés volt a levegőzés. (+ nagyon nehéz)
Már lecseréltük Hauck Malibura. Tudom ajánlani, a Brendonban vettük. Bővíthető, könnyen irányítható, maga a kocsi is könnyű. Nagyon szeretjük!

Szia!
Mi a Bippa kft.-nél vettünk Anmar Hilux babakocsit. Ez egy diszkont áruház, google-ban rá tudsz keresni.
A babakocsi is nagyon jónak tűnik, a leírt igényeidnek is megfelel.

Mérlegeld, hogy milyen terepen használod sokat, nem mindegy egy falusi zúzottköves "út" vagy aszfalt. Mennyit utaztok, nagyszülőkhöz, bármi, az összecsukhatósága miatt.
A többi igazából már a te igényeid szerint megy, állítható tolókar stb. A kiegészítő sem mindegy, van-e hozzá pelenkázótáska, esővédő, mennyire tisztítható, több babát is kiszolgálna...
Érdemes az üzletben tenni vele egy próbakört, hogyan forog a kerék, könnyű lefékezni, kanyarodni, mennyire érzed stabilnak.
A Bergont és a Brendont én is néztem már, mind a kettő kínálata jó, mi még csak most nézzük meg a Bippát.
Keress rá neten, böngéssz, aztán, ha már kialakult egy elképzelés, mehettek élesben is nézelődni. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!