13 hetes kismami vagyok. Másnak is a méhszalagok nyúlásakor akár órákon át feszül valahol a hasa, aztán egyik pillanatról a másikra teljesen elmúlik és nagyon könnyű lesz a pocakja? Ez így normális?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:35
1/4 anonim válasza:
Normális, igaz nekem inkább 1-2 napig szokott húzódni, s utána semmi, de ne aggódj, sok minden változik odabent , ha nem vérzel, nem görcsölsz erősen, nincs baj!
2/4 anonim válasza:
Sziamia!
Nálam pontosan úgy van, ahogy nálad. Néha tényleg órákig eltart, vagy éjszaka arra ébredek, hogy szúr vagy feszít, de utána elmúlik és tényleg sokkal könnyebb. Dokit kérdeztem, azt mondta, hogy míg ez nem periódikus és nem jár erős fájdalmakkal, addig nincs gond. Ne aggódj szép kerek leszel :-)
3/4 anonim válasza:
Nálam is így van, én 12 hetes vagyok. Néha úgy érzem ez most más lesz mert jobban kezd fájdogálni, aztán elmúlik. Néha csak ég egy órát, az szerintem rosszabb mint a húzódás. Amitől "kivagyok" :-) , az az hogy fekszem oldalt és elfelejtem hogy terhes vagyok és átdobom magam a másik oldalamra, ahogy ezt megszoktam. Na aaaaz. Mintha összecsomózgatnának benn valamit. Szép lassan vissza kell fordulnom, és mintha kitekeredne valami, szépen el is múlik a görcs. De ott kapkodom ám a levegőt. Nálad ilyen nincs? :-) Nekem még akkor van feszülés ha bepörgök és rohangálok, teszek-veszek izgek-mozgok.
4/4 anonim válasza:
nah, most látom hogy majdnem 2 éves a kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!