Nekem kellene buszozáshoz egy könnyen összecsukható akár esernyőre csukható babakocsi a gond az hogy jó lenne dönteni mert a fiam 3 hónapos. Mit ajánlotok?
Jó lenne dönteni? 3 hós gyereket még mózesbe kell tenni. és mindenképpen vizszintes kocsinak kell lenni.
Amíg nem ül magától fel (ami 8-10-ik hónap körül van csak) addig csak is teljesen dömthetö babakocsiban szabad vinni.
Majd ekkor lehet ültetni. Az esernyöre csukható kocsik egyike sem dönthetö teljesen, szinte semennyire sem.
Mi 1 éves korig használtuk a nagy babakocsit, majd innetöl nekem is könnyü kocsi kellett, és mivel még sokat aludt kocsiban így egy britax b-mobile kocsit választottunk ami 8 kiló teljesen dönthetö, és szuper könnyü irányítani.
Amit érdemes föleg ha tesó is lesz, egy Bugaboo babakocsiba befektetni. ez 9 kiló mindennel együtt, kicsire csukható, nem kell lecserélni soha sem, kombi kocsi. èn megbántam hogy annak idején nem ezt vettük, mert a kombi kocsi+a könnyü kocsink annyiba került összesen mint a bugaboo.
Szerintem van olyan kicsire csukható babakocsi, ami vízszintesig dönthető. Nekem Neonato/Cam babakocsim van (mózes+hordozó+sportkocsi+váz) és vízszintesre dönthető a sportkocsi része is. A váz pedig összecsukható kicsire/keskenyre.
Olyan kocsit keress, amit egy mozdulattal össze tudsz csukni és könnyű is. Javasolnám, hogy a baba webáruházakban nézz szét a neten, ott írják, hogy mekkorára csukható és hány fokig dönthető. Ha a te gyereked háton (is) alszik, akkor jó a 170 fokig dönthető is, ha csak hason, mint az enyém, akkor vízszintesig dönthetőt keress.
Én amúgy a vaterán vettem az enyémet az új ár töredékéért. Nézz szét ott is, ha van időd!
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!