Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csak 6 hónapos kortól...

Miért csak 6 hónapos kortól ajánlott az esernyőre összecsukható babakocsi?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most kaptunk egy olyat, ami esernyőre csukható sportkocsi, de teljesen hátradönthető az ülése. Viszont erre is rá van írva, h 6 hónapos kortól. Vajon miért ha teljesen tudom benne fektetni a babát? 11 hetes anyuka
2010. máj. 5. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért,mert a fekvőrész nem ilyen pici babákra van tervezve. Ez nem tudom megmagyarázni, de az ilyen piciknek kemény felület kell, hogy egészségesen fejlődjön a gerince. Az ilyen sportkocsik pedig nem így vannak tervezve. Legalábbis ami nekünk van az ilyen,pedig azt is teljesen dönthetem.

2010. máj. 5. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez logikusnak tűnik. Akkor még várunk.

viszont a babám nagyon nagy baba, már most 6 és 1/2 kiló. Emiatt vajon el lehet korábban kezdeni használni, vagy itt nincs összefüggés?

2010. máj. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!