Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan nehéz teherbeesni...

Miért olyan nehéz teherbeesni annak, aki igazán szeretné? És annak miért könnyű aki nem akar?

Figyelt kérdés
Igazságtalannak tartom!Mit gondoltok erről?

2013. jan. 29. 15:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
38%
Mert aki nagyon várja az rá van görcsölve!!! Ez ki van mutatva orvosilag! Az agy nem engedi! Ha lenyugszik az anyuka vagy terelődik a figyelme másra akkor általában összejön! Aki meg nem akarja nem is gondol rá!!!
2013. jan. 29. 15:32
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
1. -esnek igaza van. De amúgy szerintem ez azért nem ilyen egyszerű. Rengeteg olyan nő van aki nagyon szeretne babát és elsőre sikerül nekik. Van olyan ismerősöm aki nem akar gyereket és kiderült, hogy nem is lehetne neki. Hát ez van! Ismerek 3 olyan lányt aki teljesen rá volt görcsölve és fél éven belül sikerült teherbe esniük. DE az tényleg igaz, hogy sok nő a "rágörcsölés" miatt nem esik teherbe.Az a baj szerintem, hogy mi akik nagyon régóta próbálkozunk jobban ki vagyunk élezve erre a témára és ez befolyásolja a látásmódunkat. Mi 6 éve próbálkozunk. Iszonyú nehéz nem ezen kattogni, de meg kell tanulni ezzel együtt élni. Ez van!
2013. jan. 29. 15:46
 3/32 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére mi nekünk egyből sikerült! De nagyon sajnálom azokat akiknek nem jön össze!!!
2013. jan. 29. 15:48
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez állandóan visszatérő kérdés, és mindig leírom, hogy nem kell végletekben gondolkodni. Persze ezen az oldalon, meg úgy általában a problémás esetek kerülnek előtérbe, akiknek elég volt 1 felelőtlen alkalom a nem kívánt terhességnek, meg azok akiknek hosszú ideje nem sikerül. De ez nem általános eset! Nem csak ezek a végletek léteznek! Csak ugye annak skinek gyorsan sikerült, az nem panaszkodik, tehát ezekről ritkábban hallunk. Ezt gondolom erről.

Példának felhoznám 2 barátnőmet is. Az egyik nem szedhetett hormonális figamzásgátlót, vagy 2 évig nem is védekeztek sehogy, le is szidtam akkor, hogy hogy lehet ilyen felelőtlen. Végül is egyszer let terhes ezidő alatt, de akkor is még az elején magától elvetélt.

A másik barátnőm meg 1-szeri nem védekezés alkalmával lett terhes, elvetette. Később mikor eljött a nagy Ő, és gyereket akartak, akkor is első hónapban teherbe esett mindkét gyerekével.

Szóval felesleges így elsarkítani ezt a dolgot. Ki ebbe, ki abba a kategóriába esik. Kár ezen méltatlanodni.

2013. jan. 29. 15:52
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk meg "csak" 7 honapja nem jon a babo,sok-vagy keves nemtudom,de mostmar kezdek "kattogni" ugymond...zavaro,hogy nem sikerul...talan nem lehet soha gyerekem...

Most 2 naponta egyutt voltunk,meglatjuk bejon-e ;)

Nektek lanyok,sok turelmet,es mihamarabbi pozitiv tesztet kivanok :)

2013. jan. 29. 16:21
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig hamar sikerült teherbeesnem. Első baba foggátló abbahagyása után 2 hónapra, 4 hetesen spontán elment, második rá két hónapra, 10 hetesen megállt a baba szíve, missed ab műtét. 3 hónap pihi, utána elsőre összejött, pedig én aztán mind a 3nál rá voltam görcsölve, nagyon szerettük volna őket, hőmérőztem, teáztam, vitamint szedtem netet bújtam, minden gondolatom a teherbeesésen volt. Most 7 hetes vagyok, és reménykedünk, h ő mostmár velünk marad!

Csaka zért írtam le a történetünk, h lásd, van aki gyorsan teherbeesik, de sajnos így végződik :(

2013. jan. 29. 16:46
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolso valaszolo!

En kivanok neked minden jot,es hogy a pici veletek maradjon!

Jo egeszseget Nektek!

2013. jan. 29. 16:59
 8/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 29. 17:07
 9/32 anonim ***** válasza:
Találd meg a lelki gátjaidat, és jönni fog:)
2013. jan. 30. 14:41
 10/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeteket :) talán tényleg nem lenne szabad szélsőségekbe esni csakhát sokszor elgondolkodtató annak,aki folyton csalódik,a rágörcsölés igaz,sokszor megfogadtam,nem gondolok rá,de sajnos annál jobban.a prolaktin nevű hormon felelős ezért?ha az magas,akkor neheziti?erről hallottatok valamit?sokat segitene ha tudnánk róla.sok sikert nektek.
2013. jan. 30. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!