Miért olyan nehéz teherbeesni annak, aki igazán szeretné? És annak miért könnyű aki nem akar?
Ez állandóan visszatérő kérdés, és mindig leírom, hogy nem kell végletekben gondolkodni. Persze ezen az oldalon, meg úgy általában a problémás esetek kerülnek előtérbe, akiknek elég volt 1 felelőtlen alkalom a nem kívánt terhességnek, meg azok akiknek hosszú ideje nem sikerül. De ez nem általános eset! Nem csak ezek a végletek léteznek! Csak ugye annak skinek gyorsan sikerült, az nem panaszkodik, tehát ezekről ritkábban hallunk. Ezt gondolom erről.
Példának felhoznám 2 barátnőmet is. Az egyik nem szedhetett hormonális figamzásgátlót, vagy 2 évig nem is védekeztek sehogy, le is szidtam akkor, hogy hogy lehet ilyen felelőtlen. Végül is egyszer let terhes ezidő alatt, de akkor is még az elején magától elvetélt.
A másik barátnőm meg 1-szeri nem védekezés alkalmával lett terhes, elvetette. Később mikor eljött a nagy Ő, és gyereket akartak, akkor is első hónapban teherbe esett mindkét gyerekével.
Szóval felesleges így elsarkítani ezt a dolgot. Ki ebbe, ki abba a kategóriába esik. Kár ezen méltatlanodni.
Nalunk meg "csak" 7 honapja nem jon a babo,sok-vagy keves nemtudom,de mostmar kezdek "kattogni" ugymond...zavaro,hogy nem sikerul...talan nem lehet soha gyerekem...
Most 2 naponta egyutt voltunk,meglatjuk bejon-e ;)
Nektek lanyok,sok turelmet,es mihamarabbi pozitiv tesztet kivanok :)
Nekem mindig hamar sikerült teherbeesnem. Első baba foggátló abbahagyása után 2 hónapra, 4 hetesen spontán elment, második rá két hónapra, 10 hetesen megállt a baba szíve, missed ab műtét. 3 hónap pihi, utána elsőre összejött, pedig én aztán mind a 3nál rá voltam görcsölve, nagyon szerettük volna őket, hőmérőztem, teáztam, vitamint szedtem netet bújtam, minden gondolatom a teherbeesésen volt. Most 7 hetes vagyok, és reménykedünk, h ő mostmár velünk marad!
Csaka zért írtam le a történetünk, h lásd, van aki gyorsan teherbeesik, de sajnos így végződik :(
Utolso valaszolo!
En kivanok neked minden jot,es hogy a pici veletek maradjon!
Jo egeszseget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!