Nem ertem az ovulacio kalkulatort, mert a ciklus.hu azt irja 27en lesz ovum, mashol meg 25en v 26an, nem tudom melyik a pontos?
Figyelt kérdés
utolso menzim jan.16volt2013. jan. 25. 21:53
1/5 anonim válasza:
szexeljetek akkor minden nap! de kétnaponta minimum
2/5 Manka68 válasza:
Szia!
Mindegy melyik a pontos, a szervezeted nem gép, nem biztos hogy tényleg akkor lesz az ovu, amikor matek szerint kéne. A biológia kicsit bonyolultabb. :-)
Ciklus 10-ik napjától kétnaponta szex, és akkor nem tudjátok kikerülni az ovut. :-)
28 napos ciklusnál kb a 14-ik napon lenne egyébként. Nem is értem a kalkulátoraidat, miért teszik ilyen korai időpontra. Rövidebbek a ciklusaid 28 napnál? Január 16 a vérzésed első napja volt? Mert akkor én mondok neked egy negyedik időpontot : január 30. :-)
Szóval szex, szex és szex. :-))
3/5 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid? (Menzesz első napjától a következő menzeszig) Mert abból visszaszámolsz 14 napot, és azon a ciklusnapodon várható az ovu. Pl. 28 napos cilus esetében a 14. nap, 30 naposnál a 16. 26 naposnál a 12. nap stb. Persze ez a fajta kiszámolósdi nem 100%, hiszen emberek vagyunk, ingadozhat a dolog, de egy irányt mutat, hogy mikor kellene jobban rákapcsolni a próbálkozásra. A kiszámolt nap előtt jópár nappal, és még után is egynéhány nappal legyetek együtt 1-2 naponta, és akkor nem fogjátok elkerülni az ovut.
4/5 anonim válasza:
Nekem a lányom pl a menszi utáni napokban jött össze, így nekem akkor volt pé-m! Most mérem a hőmet és most is van olyan görbém ami szintén menszi utáni napokra teszi!
Ezt kalkulátor alapján nem lehet tudni!
5/5 A kérdező kommentje:
KOSZONOM SZEPEN A VALASZOKAT LANYOK!!!
2013. jan. 26. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!