Ha a ciklus 24. napján 37.3C a hő akkor az jelenthet várandósságot?
2013. jan. 25. 13:58
2/7 anonim válasza:
Szia!Sajnos ebből még nem lehet biztosan megmondani,hogy van-e baba,ugyanis peteérés után legalább 18 napig kell fent lennie a hőnek ahhoz,hogy terhességre utalhasson.De ez függ attól is,hogy hány napos a luteális szakaszod(a peteéréstől a menzesz első napjáig eltelt idő).Neked hány napos szokott lenni?A ciklusaid hány naposak?Hányadik napon szokott ovud lenni?
3/7 anonim válasza:
Mielött teherbe estem volt olyan hónap hogy menzeszig magasan volt a hőm majd menzesz 2. napján esett le. Amikor teherbe estem alig ment fel mégis terhes voltam.
Szóval jelenthet babát is, de lehet hogy megjön.
30hkm
4/7 anonim válasza:
Nézd,ez talán segít.Itt sok mindenre választ kaphatsz.Majdnem a lap alján lesz az,ami most téged érdekelhet.Itt bővebben leírja azt,amit én írtam neked.
Úgy kezdődik,hogy "Terhes vagy nem terhes?"
Remélem egy kicsit tudtam segíteni!És kívánom,hogy baba legyen!Sok sikert!:)
(2. válaszoló voltam)
6/7 frászkarikaborsó válasza:
ez apaján peteérésed biztosan volt, de hogy baba van-e vagy nincs, azt még nem lehet megmondani, arra még várnod kell.. Türelem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!