Mekkora az esélye, hogy terhes leszek, ha a menstruációm 3. napján lefeküdtünk a barátommal úgy, hogy tampon volt bent, csak a makkja volt bennem, és belém élvezett?
28 naposak a ciklusaim. Az eset után rögtön kivettem a tampont és megmosakodtam. Majd tampon helyett, betétet használtam, hogy véletlenül se segítsek a spermiumoknak. Nem szeretnék teherbe esni.
Válaszokat előre is köszönöm, kérem a fikázásokat hanyagoljuk!
A' lehetett mán jó szex!
Ha nem akarsz fikázást, ne tegyél fel buta kérdést!
1. Menzeszor nem szexelünk.
2. Tamponnal főleg nem szexelünk.
3. Pláne nem szexelünk védekezés nélkül, ha nem akarunk gyereket.
Eszednél vagy te?
Rendben, tudom mely pontokban hibáztunk, de mi is emberek vagyunk. :S Régóta együtt vagyunk, mindig minden rendben volt, nem akarunk most sem az első hibánkból súlyos következményeket.
Ezért érdekel mekkora az esélye, hogy baj van?! :S
nagyon kicsi az esélye, menses is, tampon is...
de egy klassz kis fertőzésnek mindkettőtök részére, na annak van mert higiéniailag ez elég gázos volt.
Azt hittem, nem ér már meglepetés ezen az oldalon. Hát tévedtem! -.-
Adok egy tippet Neked: Ha annyira hatnékja van a párodnak, elégítsd ki orálisan, abból senkinek sem lesz baja!
Amúgy meg Ne mondja Nekem azt senki sem, hogy nem lehet kibírni addig amíg el nem múlik. Én is imádom a sexet, de azt az 5 napot simán ki lehet bírni!! Adj a testednek legalább ennyi időt, amíg kitisztulsz.
És igaza van az utolsónak, örülj ha nem szedtél össze valamit, mert ez mindennek a legalja amúgy.. Pfuj. Ja, és azon csodálkozom, hogy a párodnak volt ehhez gusztusa, meg kedve! -.- Már bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!