Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélye, hogy...

Mekkora az esélye, hogy terhes leszek, ha a menstruációm 3. napján lefeküdtünk a barátommal úgy, hogy tampon volt bent, csak a makkja volt bennem, és belém élvezett?

Figyelt kérdés

28 naposak a ciklusaim. Az eset után rögtön kivettem a tampont és megmosakodtam. Majd tampon helyett, betétet használtam, hogy véletlenül se segítsek a spermiumoknak. Nem szeretnék teherbe esni.

Válaszokat előre is köszönöm, kérem a fikázásokat hanyagoljuk!

2013. jan. 24. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Jajj már nem azt írták, hogy szétdugták egymás fejét, amikor meg volt a csajnak.:D Egy kis petting így se gáz szerintem... viszont az elélvezős dolgot kihagyhatta volna a barátod a végén. Inkább legyen nálatok mindig óvszer, mint hogy utána idegeskedjetek. Mikor történt?
2013. jan. 28. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem valószínű,hogy ettől teherbe fogsz esni.Mondjuk én szinte mindig a naptármódszert alkalmazom,gyakran a megszakított közösüléssel is egybekötve és 12 éve sikeresen működik.A termékeny napjaimon gumi,vagy szex kihagyása.

Egy pasi mesélte,hogy szexelt egy barátnőjével.Nem tudta,hogy megvan neki.Amikor kihúzta,a nő szétrakta a lábát,kivette a tampont és ezt mondta:

-Jól betúrtad. A pasi köpni-nyelni nem tudott.

Ha olyankor mindenképp szexelni akartok,akkor inkább a kádban csináljátok,zuhany alatt.Vagy gumival és alátok teríteni valamit,azt sokan csinálják.Személy szerint én olyankor kihagyom a szex ilyen formáját.

Jut eszembe,ezen az oldalon olvastam,hogy a pasi olyankor kinyalja a csajt.Ez zuhanyzás után történik és a tampon bent van.A csiklóját nyalja.Bár nekem még így sem jönne be,de ki tudja,hogy nektek mi fér bele,csak leírtam,hogy van ilyen is.

2013. jan. 28. 11:24
 13/13 anonim ***** válasza:
azért figyeld a tested, hogy nem szedtél-e össze valami fertőzést. ha menses után folyásod lesz vagy viszket, irány a nődoki egy tenyésztéses vizsgálatra és max. kapsz rá krémet.(ott nem kell elmondanod, hogy szedted össze csak hogy viszket ill folyásod van)
2013. jan. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!