Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha a ciklus 21....

Szerintetek ha a ciklus 21. napjan a tsh ertekem 3.68, , akkor a ciklus 3. napjan is annyi, vagy lehet kulonbozo?

Figyelt kérdés
Az endokrinologus mondta,hogy a ciklus 21. napjan menjek vervetelre,de a baratnomet a nogyogyasza kuldte ugyanerre a vizsgalatra,de a ciklus 3. napjan. Lehet kulonbseg az ertekek kozt?
2013. jan. 24. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a ciklus 3. és 21. napján is kellett vérvételre mennem.Szóval nem értem,hogy neked miért csak az egyik napon...De a kérdésedre válaszolva:nem befolyásolja a tsh értéket,hogy éppen hányadik ciklusnapon vagy.Ennek ehhez semmi köze.Véletlenül nem azért küldött vérvételre,hogy kiderüljön,hogy pl. van-e ovulációd??!
2013. jan. 24. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyem miatt kuldott,mert szerettem volna tudni,hogy van-e valami gond,es kiderult,hogy az anti-TPO 78.4 ,es kisebb kene legyen 34 tol.
2013. jan. 24. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
A tobbi hormonnal minden rendben volt,de a tsh is eleg nagy szerintem,de a doktorno szerint az normal erteken belul van.Szeretnek gyereket nagyon es azt olvastam,hogy a tsh 1 koruli kell legyen. a doktorno azt mondta,hogy ez marhasag.
2013. jan. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!