Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 napos ciklus 24. napján...

28 napos ciklus 24. napján járok. Szerintetek tesztelhetek lassan? Tünetek utalhatnak babócára?

Figyelt kérdés
Félidőben, kb 1 hete volt ovuláció, jókor voltunk együtt. Az elmúlt 3 napban alhasi tompa, estére erősödő nyomást, sajgást éreztem , de csak az egyik oldalon (mozgásra erősödött), illtve fájt a derekam is. Mára ez elmúlt, mellfeszülés maradt, az is kb 3-4 napja tart. A hideg is rázott tegnap. Mit szóltok hozzá?
2013. jan. 25. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne tesztelj feleslegesen, csak ha nem jön meg!!!

Ne figyeld a tüneteket, mert nem mindenkinek vannak!!!

Saját magad Hergeled ezzel, és lehet ezért sem jön össze a baba! Türelem!!!

2013. jan. 25. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen utalhatnak babaára. Tesztet legkorábban a nemvárt napján érdemes csinálni. Én a nem várt előtt 2 nappal csináltam és ablakhoz téve (jó fény viszonyok mellett) látszott a második csík. Napról napra erősebb lett, aztán kb. 1 hét után elvetéltem. Így azóta azt mondom, hogy a nemvárt után 2 héttel érdemes csak igazán tesztelni. A doki is ezt mondta, hogy teljesen fölösleges korábban mert csak rá stresszel az ember és utána előfordulhat egy jó nagy pofára esés. Bőven elég ha az ember 6-8 hetesen megtudja, hogy terhes. Nem baj ha nem szedsz semmi csak éled az életed, de folsavat érdemes szedni ha nagyon akarsz valamit szedni.
2013. jan. 25. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Igazatok van. :( Ma negatívat teszteltem, és sajnos most úgy érzem,hogy 1-2 napon belül megjön. Majd a következő hónap... :(
2013. jan. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!