Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti bemernétek vállalni ilyen...

Ti bemernétek vállalni ilyen körülmények között egy kisbabát?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, a párommal Angliában élünk már két hónapja! Mind a kettőnknek van munkája és egy hónapon belül szeretnenk külön lakásba költözni. Nagyon vagyom mar egy kisbabara, a parom is, de ő mégy egy kicsit várni akar h jobb legyen! De mi? Megvan minden, ha mindig a jobbra várnánk akkor soha nem lenne.
2013. jan. 24. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Élettapasztalat? Félretett pénz? Családi segítség? Saját lakás/ház?
2013. jan. 24. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha itthon lennétek azt mondanám hogy igen.

De igy hogy még csak két hónapja vagytok kint igy én még nem vállalnám be. Ez a külföldi dolog még elég képlékeny.

Én megvárnám azt hogy külön költözzünk és hogy a munka is stabilabb legyen.

2013. jan. 24. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Én igen, ha stabil a kapcsolatod.

Annyi támogatást fogtok kapni az államtól, hogy mindenre bőven elég lesz. Tudom, mert én is itt élek.

2013. jan. 24. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is picit még várj, tapasztaljátok ki jobban Angliát (én is külföldön élek, Ausztriában). Költözzetek külön lakásba, szerintem utána semmi akadálya :)
2013. jan. 24. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 3-as. Nem az állami támogatásra kell gyereket szülni. Ez a baj magyarországgal is. Ész nélkül szülik a kölyköket és mi tartjuk el őket. Szép mondhatom.

ui.: Ennek amit irtam semmi köze a kérdezőhöz. AMugy a 2. voltam.

2013. jan. 25. 00:28
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Ész nélkül nem szabad szülni, de egy gyerek még belefér. Ennyi jár mindenkinek.
2013. jan. 25. 01:03
 7/9 anonim ***** válasza:
32%

Élt már egyébként valaki kint Angliában?

Kéthónapos kintlétnél tuti nem vállalnám be!

2013. jan. 25. 04:37
 8/9 anonim ***** válasza:

éppenséggel ész nélkül pont nem szülik a gyerekeket Magyarországon, mert éppen kihalóban van az ország, csökken a népesség.

Ha akartok babát legyen! De a párod felelősségteljesen gondolkodik, a próbaidőtök letelt már? Persze hogy várni kell, még pár hónapot, hogy biztos legyen minden. Két hónap? Az csak 8 hét, az semmi, bocs.

2013. febr. 7. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én erre a sok "újdonságra" - új ország, új munkahely, (majd) új lakás - egyelőre nem vállalnék gyereket. Egy kicsit foglalkozzatok még a saját stabil életetek megteremtésével, aztán jöhet a baba is. A saját életbe nekem beletartozik az is, hogy az új kihívások között is működőképes maradjon a kapcsolatotok. Ez nem beláthatatlanul hosszú időt jelent. Ha itthon költöztetek volna az ország egyik végéből a másikba, új körülmények közé, akkor is ugyanezt javasolnám.
2013. febr. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!