Mit éreztél először, amikor kiderült, hogy terhes vagy? Milyen körülmények között tudtad meg?
A párommal eldöntöttük h legyen babánk.Abba hagytam a gyógyszert és neki álltunk.:) Már késett egy hete de nem foglalkoztam vele, mivel a gyógyszer abba hagyása után nagy a vszínüsége h nem jön meg időben.Eszembe sem jutott h terhes lehetek.A párom erőltette h vegyünk tesztet.Haza mentünk, megcsináltam és pozi lett.:))) Igazából nem is tudom ezt az érzést leírni.Csak remegtem meg vigyorogtam és nem hittem a szememnek!Úgy éltük meg mint egy csodát.Nagyon furcsa és jó érzés volt!:)
34hmk
Szerencsések voltunk, az első hónapban összejött a fiam, bár nagyon nem gondoltuk.
Azt hittük,hogy pár hónapba biztos beletelik!
Elég korán csináltam tesztet, nem is tudom miért. Ráadásul nem jött ki a 2. csík még kb. 10 perc után sem, így ott hagytam és mentem dolgozni.
Este amikor hazaértünk, gondoltam ránézek, és hát ott volt a 2. csík, csak mivel időn túl jött elő, annyira nem éltük bele magunkat, de azért mégis egész éjjel agyaltam!:)
Másnap már időn belül is pozi volt!:) Utána már nem agyaltam, csak örültem!
Jó a kérdés!!!!!!!!!
Mi is éreztem először...meglepettséget!
Ugyanis 2 és fél éve szeretnénk babát (lassan 3 éve) és nem jött össze....majd meddőségi centrum-1 sikertelen inszem-nega teszt pihis hónap..majd 2 sikertelen inszem-pihis hónap!Pihis hónap végén pedig elmentem üzemorvosi vizsgálatra és mivel tele volt a húgyhólyagom gondoltam pisilek üvegbe és ez viszem el a helyi SZTK-ba...,de még akkor is volt vagy 2 liter!:)))
Na gondoltam mivel a vateráról rendeltem úgy kb 100 db tesztet,belemártok egyet ésss láss csodát pozitív lett...spontán magától....meglepődtem..,de sajnos csak másfél hétig örülhettem:(
Első baba: kollégiumban voltam, hánytam, meg ilyesmi. Valahogy ösztönösen jött az a megérzés, hogy kell vegyek egy tesztet. Pozitív lett, először annyira nem örültem neki, mert tudtam, hogy abba kell hagynom a sulit, ha meg akarom tartani. Felhívtam a barátomat, aztán kisírtam magam barátnőm vállán, aki megváltoztatta a nézőpontomat: együtt örültünk, egészen a 11. hétig, amikor elvetéltem.
Második babónál késett 4 napot a piros. Vettem egy tesztet, csepegtettem, majd letettem a mosdó szélére, mert ugrálni kezdett a mosógép centrifugálás közben, és lefogtam. Mire ránéztem a tesztre, már két csík volt rajta. Remegtem, és nem csak a mosógép rázásától, nagyon örültünk neki. :)
Babát tervezőknek mielőbbi két csíkot kívánok!
Kedves sikertelen próbálkozók! Nem is tudom mit írhatnék, annyira el tud az ilyen szomorítani. Nagyon sok türelmet és szeretetet kívánok Nektek!
Akiknek pedig sikerült, nos, öröm volt olvasni a válaszaitokat, remélem hasonló érzések fognak bennem is életre kelni!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Egy albérletben laktunk hatan. Meg volt egy kutyánk. Harmadévesek voltunk a barátommal az egyetemen. Éreztem, hogy vmi más, mint szokott lenni és inkább alkoholmentes sört vettem, hátha terhes vagyok. De tesztet nem mertem csinálni. Aztán nagy nehezen lementem a gyógyszertárba és megcsinálta. Pozitív lett. Bőgtem egy sort a mosógépen ülve, majd elmentem a dokihoz, aki megerősített és mondta, hogy öt hetes. Kérdezte, hogy meg akarom e tartani, mondtam, hogy nem tudom...
Hazamentem, azt hittem senki sincs a lakásban, az előszobában leültem és a kutyának mondtam el, bőgve. Bementem a konyhába, ott volt a barátom, a fejét a csap alá dugta és engedte rá a hideg vizet, rám nézett nem szól semmit, kiment. Kb. tíz perc múlva visszajött és azt mondta, hogy szeretlek titeket és óriás kaland lesz együtt gyereket nevelni. A terhességem 9 hónapjáért, és az első pár hónapért külön köszönet illeti 4 fantasztikus lakótársunkat is :) Most már szerencsére elköltöztünk, karácsonykor lesz 2 éves a kislányunk, a volt lakótársaink nálunk töltik a szent estét, mint tiszteletbeli nagybácsik és nagynénik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!