Tényleg ennyire nem vagyunk tájékozottak és nyitottak?
Figyelt kérdés
Megdöbbenve olvasom ezt a fórumot, sok helyen 30 éves nők vannak kétségbeesve a koruk miatt, máshol 27 éves nő van kétségbeesve, hogy kiszalad az időből.
Általános nézet, hogy 30 éves kor után már késésben vannak, és ezt a nézetet -tisztelet a kivételnek- sok beszólás támogatja. Teljesen megdöbbentő.
Teljesen mindegy, hogy ki milyen életkort talál megfelelőnek a családalapításra, abszolút szubjektív. Felőlem 16 évesen is vállalhat valaki gyereket, miért ne?
Külföldről hazatérve...olyan, mintha a Marson lenne az ember. Mind a nők modernségét, mind az egymás iránt tanusított szolidaritásukat beleértve.
2009. aug. 31. 12:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem nálunk is egyre jobban kitolódik a nőknél a babavállalás. Viszont van aki fiatalon vállal gyereket, és ebben is van jó. Az első fiamat 22 évesen szültem, akartuk, terveztük, de úgy érzem, mai eszemmel még várnék. Viszont a jó oldala, fiatal anyuka vagyok, szinte én voltam a legfiatalabb az oviban és most a suliban is. Most ismét babát várok, 30 évesen. Sokkal jobban várom, hogy megszülessen, türelmetlenebb vagyok, többet is aggódtam a terhesség alatt. Viszont ez a terhesség sokkal de sokkal nehezebb mint fiatalon volt(még most is fiatal vagyok:)de úgy érzem most vagyok felkészülve igazán az anyaságra, és örülök hogy így döntöttem:)
12/12 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást! :)
2009. aug. 31. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!