Kinek volt annyira begyulladva a melle hogy fel is nyitották?
Nekem 2005 -ben megcsinálták mert a rengeteg tejcitől begyulladt és nem volt más választás. most 36 hetes pocis vagyok és megint el vagyok eresztve "mellesleg"...
Lesz e gondom megint...főleg azzal a cicivel amit megműtöttek?
Jesszus! Megint szoptatod a babodat, nem feltel az elejen, hogy megint baj lesz?
Nekem is felnyitottak, annyira volt begyulladva a mellem, hogy 40-41 fok lazam volt, a mellem lila volt, es akkora fajdalmam volt, hogy konyorogtem a sebeszeten a dokinak, hogy csinaljon valamit, mert megorulok! A konnyeim folytak a fajdalomtol, ha lefekudtem, akkora pup volt a gyulladt mellembol, mintha egy teniszlabda lett volna belul a mellemben!
Azt mondta a sebesz, ilyet meg nem latott, az oklet mutatta kesobb, amikor megmutottek. Mutatta, hogy mennyi valadek jott ki, mint az okle. Iszonyat volt.
De ahogy felnyitott, megkonnyebultem. Meg par nap korhaz volt, de azota minden rendben van, csak az idojaras valtozast erzem meg, akkor szoktam erezni a mellemet.
De mondjuk azota en nem szultem, szerintem mar nem is fogok tobbet.
Hogy ujbol vallalnam e a szoptatast, nem tudom. Biztos, hogy nagyon felnek tole. Ha vallalnam, akkor a legjobb mellfejo gepet megvennem, es nagyon odafigyelnek, azert ez nem jatek.
En annak idejen kezi mellszivoval fejtem ki mindig szoptatas utan, foleg estenkent.
Eloszor amikor begyulladt, akkor a nogyogyaszhoz mentem el, aki gyulladascsokkentot irt fel, de hat nem hasznalt semmit. Megegyszer visszamentem hozza, es meg akkor is hazakuldott, hogy majd jobb lesz.
Amugy 21 honapig szoptattam, akkor tortent a baj.
Nagyon figyelj oda, nehogy megint baj legyen, menjel orvoshoz vele, es kerjel segitseget mit csinaljal! De inkabb apasztasd el a tejedet, minthogy megint mutet legyen!!!!!
Szia.Én most voltam ebbe a cipőbe.Hála elkerültem a sebészt,de csak egy hajszálon múlott.Jegeltem a felgyülellett részt.Majd 2 hétig szenvedtem vele,és sajna abba a cicibe most sincs annyi tej.Sőt nagyon kevéske.Csinálhatok bármit,valamiért nem termelődik a tej,de a másikba is sokkal kevesebb.Kérdezd meg a védőnődet,ő tud neked segíteni,hogy tudsz e szoptatni.Egy ismerősömnek felnyitották,neki meg is mondták,hogy nem szoptathat többet.Elvágták a tejcsatornákat.Sajna ez egy ilyen dolog.Remélem tudsz szoptatni.Sok sikert.
3 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!