Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van olyan program, aminek a...

Van olyan program, aminek a segítségével leellenőrizhetem milyen internetoldalakat nyitottak meg a gépen?

Figyelt kérdés
Közös gépünk van a családdal, és kíváncsi lennék más mire használja a gépet. Van ilyen program, amivel megnézhetem a megnyitott oldalakat? Esetleg észrevétlenül?
2011. ápr. 9. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Alapból Előzmények, ha ők nem törlik.

Van ilyesmi amúgy de én most agyilag zokni vagyok, nem emléxem.

2011. ápr. 9. 23:27
 2/7 anonim válasza:
A böngészőben bal felső sarok > előzmények
2011. ápr. 9. 23:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy van beállítva, hogy ne jegyezzen meg semmit. Ha átállítom, akkor azt meg mindenki észreveszi....:(
2011. ápr. 9. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Valahol a windows mappában van olyan mappa, amiben ezeket jelzi, de eléggé kivehetetlen.

Keresgéltem, de nem találtam, pedig tudom, hogy van. Bocsi :( De egyébként alapesetben tényleg előzmények.

2011. ápr. 10. 08:38
 5/7 anonim válasza:
vannak erre speciális programok, mint pl a keylogger, bár ha jól tudom ez csak a leütött billentyűket menti el szövegként, valamint ha beállítod X időnként készít egy screenshotot a monitoron megjelenített képről. Teljesen rejtett program, a telepített progik között sem jelzi.
2011. ápr. 12. 20:26
 6/7 anonim válasza:
A keylogger egy vírus féle program, amely elküldi a leütött billentyüzeteket a küldőnek. Jelszavak megfejtéséhez használják.
2011. ápr. 12. 23:06
 7/7 Fidel ***** válasza:

A Keylogger nem virus, hanem keystroke recorder, de az ardamax tudja logot készíteni a latogatott weboldarol.

Ardamax Keylogger is a keystroke recorder that captures user’s activity and saves it to an encrypted log file. The log file can be viewed with the powerful Log Viewer. Use this tool to find out what is happening on your computer while you are away, maintain a backup of your typed data automatically or use it to monitor your kids. Also you can use it as a monitoring device for detecting unauthorised access. Logs can be automatically sent to your e-mail address, access to the keylogger is password protected. Besides, Ardamax Keylogger logs information about the Internet addresses the user has visited.

[link]

2011. ápr. 15. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!