Készíthetek valakinek ingyen asztrológiai előrejelzést baba témában?
Figyelt kérdés
Ha nem sikerül vagy ha tervezzük meg a baba nemét.
Szükséges adatok: születési hely, idő,(év,hó,nap,óra,perc.)
Ha nem pontos az idő,akkor:
-Saját gyermek születésének időpontja: (év/hó/nap)
-Házasságkötésünk időpontja: (év/hó/nap)
-Szerelem kezdete: (év/hó/nap)
-Szülő halála: (év/hó/nap)
-Testvér házassága: (év/hó/nap).
2013. jan. 11. 14:18
81/95 anonim válasza:
Szia :D 22-es vagyok és készítettél nekem előrejelzést, csak az érdekelne, hogy a szülés időpontját kalkulátorral számoltad ki vagy az is "megjósoltad" ? Augusztus 1-jét írtál, de egyelőre úgy néz ki, hogy lehet picit hamarabb fog jönni.. :D Szerinted?
82/95 anonim válasza:
Kedves Kérdező, remélem egyszer majd írsz ide valami választ...
84/95 anonim válasza:
Igen, én is hiába várok! Szépen eltűnt a kérdező!
85/95 Böbe86 válasza:
Azért legalább annyit írhatna a kérdező hogy ne haragudjatok vagy ilyesmi.... :sss De mindegy is....
86/95 A kérdező kommentje:
Sziasztok! KÖSZÖNÖM A TÜRELMET ÉS BIZALMAT!!!
Ma elküldtem mindenkinek,akinek minden adata nem volt,akinek hiányzott valami,írtam üzenetet. Ha véletlenül kimaradt valaki,kérem jelezze.KÖSZÖNÖM! Minden jót,Ildikó
2013. febr. 26. 18:13
87/95 anonim válasza:
Végre megkaptam az elemzést és most nagyon örülök, remélem ez a plusz is segít majd a babához!
88/95 anonim válasza:
22 es 81 vagyok, nekem meg tudnal valaszolni? koszi
89/95 anonim válasza:
Szia
Ha még gyakorolsz szívesen fogadnék én is ilyen előre jelzést. :-) Mi a másodikkal probálkozunk.
Budapest, XIV ker. 1979.03.27. 03:00.
Köszi
90/95 anonim válasza:
én nem kaptam meg. minden adat megvolt pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!