Készíthetek valakinek ingyen asztrológiai előrejelzést baba témában?
Ha nem sikerül vagy ha tervezzük meg a baba nemét.
Szükséges adatok: születési hely, idő,(év,hó,nap,óra,perc.)
Ha nem pontos az idő,akkor:
-Saját gyermek születésének időpontja: (év/hó/nap)
-Házasságkötésünk időpontja: (év/hó/nap)
-Szerelem kezdete: (év/hó/nap)
-Szülő halála: (év/hó/nap)
-Testvér házassága: (év/hó/nap).
szia !nekem is :) Már van egy kisfiunk szeretnénk még egy gyermeket!(kisányra várom a nagyobb esélyt:))
Én születési időm:1987.07.01 05 30 Budapest
1.gyermek:2011.04.27
2010.12.18 házasságkötés időpontja
szerelem kezdete:2006.10.31
Szia!Szandra vagyok szeretném ha megnéznéd lesz e még babám.
Szül.időm:Pécs,1980.11.24. 23:20
Páromé:1978.03.16.Sepsiszentgyörgy ?
Gyermekünk szül.ideje:2011.10.30.Pécs 22:30
Szerelem kezdete:2010.08.08.
Sziasztok!
KÉRLEK SZÉPEN TITEKET,H LEGYETEK TÜRELEMMEL!
Ígérem,h mindenki fog választ kapni,csinálom, mert megígértem és bízom benne,h segít!!!!!
Haladnék sorba,egy füzetbe vezetem,de sok adat hiányzik!!!!! Így annak írok, vagy átlépem....KÉRLEK PÓTOLJÁTOK A HIÁNYZÓ ADATOKAT,mert másképpen nem megy!!!!
Illetve a beazonosítás:ha valaki privátba írt,annak látom a nevét,de aki ide az oldalra,csak úgy tudom beazonosítani,ha a számot írja,hanyadik bejegyzés.
Ezért kérlek szépen mindenkit,h ezekre van a legnagyobb szükség:
-születési hely,idő(év,hónap,nap,ÓRA,PERC) Vagy legalább annyi,h 11óra körül...de valami megközelítés kell.
-Ha időpontot szeretnénk,akkor szükséges a hely is,ahol a baba foganni fog. (város)
-Ha valaki szülés várható idejét szeretné napra pontosan: akkor is szükségesek az adatok,mert másképpen hogyan azonosítsam be????
Születési időpont mellett legalább egy eseményt adjon meg, lehetőleg házasságot, gyermek szül....meg ami fel van sorolva ,de legalább egy.
Férj adatai nem kellenek. :)
Csinálom!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!