Fel vihetem repulore a nagy baba kocsit ingyen? Ha nincs gyerekules, nem viszek-6hos baba-akkor a taxiba beulhetunk anelkul?
A babakocsit ingyen fel lehet vinni a repülőre, amennyiben gyerekkel utazol.
Itt van még pár infó.
Angliában pedig kell gyerekülés a taxiba is!!
itt van a babakocsiról:
Bababkocsit végül is nem viszed fel a gépre.
Ezt a kabinba szálláskor ott kell hagynod ahol ellenörzik a beszállókártyákat. Innentöl akkor viheted a babahordozót tovább ha van elég hely a gépen. Ha nem akkor azt is elveszik és kézben kell fogni. Ami rossz hogy hiába adod le az ajtóban a babakocsit, akkor is csak a csomagokkal fogod megkapni. habár lehet deliveri cimkét kérni rá, de nem hozzák oda, vagy a sima csomagokkal jön ki vagy ahol az extra (pl szörfök) csomagok jönnek le.
Èn lányommal 3 hósan, 8 hósan, 9 hósan, 14 hósan utaztam, külömbözö járatokon, és külömbözö reptereken fordultam meg, de sehol nem hozták oda pedig deliverit mindig kértem.
Babakocsi mérete mindegy. Míg kicsi volt a kombi nagyot vittem, habár csak a hordozót tettem rá, és hordozóban vittem fel. a 6 utazásból (3,8,9 hósan) 1x nem volt elég hely mikor kikellett vennem, és elvitték a hordozót is. Ami nehéz hogy pl volt olyan hogy késett a gép 3 órát, majd vártam a babakocsira amit közöltek nem jön, volt már este 9 óra, és a hordozóval + neéz kézipoggyásszal mehettem kb 500m-t a terminálon belül a csomagokig...
èn taxiba sem tenném be hordozó vagy gyerekülés nélkül a gyereket. de ha úgy rendlesz taxit a reptérre akkor mond hogy kisgyerekkel utazol és hozzanak hordozót.
Lufthansa, nem lehetett tavaly felvinni a gépre, de szerintem amúgy is praktikusabb ilyen picit kenguruba, kendőbe vinni,szabad a két kezed csomagcipeléshez.
Nem tudom a Wizzari-nél hogy van, lufthansánál lehetett kérni ilyen mózeshez hasonló "ülést a babának, csak előre kellett szólni. Lehet fapadosokon nincs ilyen, utána kell kérdezni, de így a baba is kényelmesen utazott, és le fel szállásnál szabad volt mindkét kéz. Hívd fel őket, kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!