Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fel vihetem repulore a nagy...

Fel vihetem repulore a nagy baba kocsit ingyen? Ha nincs gyerekules, nem viszek-6hos baba-akkor a taxiba beulhetunk anelkul?

Figyelt kérdés
vagy csak kicsi baba kocsit lehet?fizetni kell?be kell jelolni amikor veszed a jegyet,hogy viszel vagy nem?
2012. máj. 15. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
taxiban nem kötelező a gyerekülés, de úgy nem biztonságos.
2012. máj. 15. 18:24
 2/12 kiflitolvaj válasza:
Minden légitársaság oldalán megtalálod az erre vonatkozó tájékoztatást.
2012. máj. 15. 18:24
 3/12 A kérdező kommentje:
wizzair angliaba utazom,ha v.kinek van tapasztalata
2012. máj. 15. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:

A babakocsit ingyen fel lehet vinni a repülőre, amennyiben gyerekkel utazol.

[link]

Itt van még pár infó.

Angliában pedig kell gyerekülés a taxiba is!!

2012. máj. 15. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:

itt van a babakocsiról:

[link]

2012. máj. 15. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Menjél quinny zapp+maxi-cosi kombinációval :)
2012. máj. 15. 20:36
 7/12 A kérdező kommentje:
felvihetek 2 reszest ingyen?
2012. máj. 29. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Bababkocsit végül is nem viszed fel a gépre.

Ezt a kabinba szálláskor ott kell hagynod ahol ellenörzik a beszállókártyákat. Innentöl akkor viheted a babahordozót tovább ha van elég hely a gépen. Ha nem akkor azt is elveszik és kézben kell fogni. Ami rossz hogy hiába adod le az ajtóban a babakocsit, akkor is csak a csomagokkal fogod megkapni. habár lehet deliveri cimkét kérni rá, de nem hozzák oda, vagy a sima csomagokkal jön ki vagy ahol az extra (pl szörfök) csomagok jönnek le.

Èn lányommal 3 hósan, 8 hósan, 9 hósan, 14 hósan utaztam, külömbözö járatokon, és külömbözö reptereken fordultam meg, de sehol nem hozták oda pedig deliverit mindig kértem.

Babakocsi mérete mindegy. Míg kicsi volt a kombi nagyot vittem, habár csak a hordozót tettem rá, és hordozóban vittem fel. a 6 utazásból (3,8,9 hósan) 1x nem volt elég hely mikor kikellett vennem, és elvitték a hordozót is. Ami nehéz hogy pl volt olyan hogy késett a gép 3 órát, majd vártam a babakocsira amit közöltek nem jön, volt már este 9 óra, és a hordozóval + neéz kézipoggyásszal mehettem kb 500m-t a terminálon belül a csomagokig...

èn taxiba sem tenném be hordozó vagy gyerekülés nélkül a gyereket. de ha úgy rendlesz taxit a reptérre akkor mond hogy kisgyerekkel utazol és hozzanak hordozót.

2012. máj. 29. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikor mi utaztunk (Air France, Malév), mindkét légitársaságnál ingyenes volt a baba kocsi! Fel lehetett adni becsekkolásnál is, és azt hiszem, egyszer úgy adtuk fel, hogy mielőtt a gépbe léptünk volna! De nem kellett fizetni a baba kocsiért külön!
2012. máj. 29. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Lufthansa, nem lehetett tavaly felvinni a gépre, de szerintem amúgy is praktikusabb ilyen picit kenguruba, kendőbe vinni,szabad a két kezed csomagcipeléshez.

Nem tudom a Wizzari-nél hogy van, lufthansánál lehetett kérni ilyen mózeshez hasonló "ülést a babának, csak előre kellett szólni. Lehet fapadosokon nincs ilyen, utána kell kérdezni, de így a baba is kényelmesen utazott, és le fel szállásnál szabad volt mindkét kéz. Hívd fel őket, kérdezd meg.

2012. máj. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!