Készíthetek valakinek ingyen asztrológiai előrejelzést baba témában?
Figyelt kérdés
Ha nem sikerül vagy ha tervezzük meg a baba nemét.
Szükséges adatok: születési hely, idő,(év,hó,nap,óra,perc.)
Ha nem pontos az idő,akkor:
-Saját gyermek születésének időpontja: (év/hó/nap)
-Házasságkötésünk időpontja: (év/hó/nap)
-Szerelem kezdete: (év/hó/nap)
-Szülő halála: (év/hó/nap)
-Testvér házassága: (év/hó/nap).
2013. jan. 11. 14:18
72/95 Böbe86 válasza:
Én sem kaptam meg+még privit is írtam szombaton hogy mi újság....mert vasárnapra lett megigérve... :s
73/95 anonim válasza:
Én sem kaptam meg vasárnap...
76/95 Böbe86 válasza:
nem..... mondjuk azt nem írta h melyik vasárnap :DDDDDD
77/95 anonim válasza:
Mondjuk igaz, hogy nem írta, hogy melyik vasárnap. Csak mindannyian kíváncsian várnánk az eredményt. Remélem egyszer kapunk valami választ...
78/95 Böbe86 válasza:
Hát nemtudom, mert egyáltalán nem reagál......nem sok reményt adok a dolognak....főleg persze elkezd kételkedni az ember hogy egyáltalán mennyire pontos az elemzés....De nem török pálcát más felett....ő tudja....felelőtlenül ígért meg valamit!!!
79/95 anonim válasza:
Aki babát tervez vagy babát vár, az minden követ megmozgat, hogy segítse a baba érkezését. Az ember még erre is kíváncsi, hátha az asztrológiából többet tudhatunk meg a várva várt kérdésekre. Mindegy, én várok kitartóan az elemzésre...
80/95 anonim válasza:
Mi azóta, hogy először elküldtem az adatokat, már szakítottunk is, szóval nekem már annyira nem fontos. Pedig szerettem volna tudni.
Kedves kérdező, nem szép, hogy így eltűntél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!