Készíthetek valakinek ingyen asztrológiai előrejelzést baba témában?
Ha nem sikerül vagy ha tervezzük meg a baba nemét.
Szükséges adatok: születési hely, idő,(év,hó,nap,óra,perc.)
Ha nem pontos az idő,akkor:
-Saját gyermek születésének időpontja: (év/hó/nap)
-Házasságkötésünk időpontja: (év/hó/nap)
-Szerelem kezdete: (év/hó/nap)
-Szülő halála: (év/hó/nap)
-Testvér házassága: (év/hó/nap).
Szia!
Érdeklődni szeretnék,hogy még mindig lehet kérni Tőled előrejelzést? Gondolom borzasztóan be vagy havazva...:)
Ikerterhes kismama vagyok és a babáim születésének időpontját szeretném megtudni. Pontosabban,hogy kihúzzuk-e a kiírt dátumig,ami március 26. vagy előbb jönnek-e(kb hanyadik héten)? Hétfőtől be kell feküdnöm a kórházba szülésig.
Adatok:
-szül.hely.idő,óra,perc:Budapest VIII.,1990.06.25.,00:03
-házasságkötésünk időpontja:2010.07.17.,17:00
-babák fogantatásának időpontja:2012.07.05.
-babák születésének helye:Budapest VIII.,Baross utca
Előre is köszönöm,
31+2 hetes,ikres kismami
Szia!
Ha beleférek nekem is megnéznéd?Mi is nagyon régen próbálkozunk.Születtem:Budapest XX. kerület, 1986.08.27. 02:28 perc(ezt kiszámolták nekem.Nagyon szépen köszönöm. Nem tudom hogyha a kórházi papíron 02:40. perc van akkor melyik a pontosabb?De nagyon aranyos vagy :) Budapest XXIII. kerületbe lakunk jelenleg.2005.04.13.-án kezdődött a szerelem.2009.02.14-én házasságkötés.
Sziasztok!
Pici türelmet kérek szépen,pici csúszás van. Vasárnapig küldöm. Köszönöm türelmedet. Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!