Készíthetek valakinek ingyen asztrológiai előrejelzést baba témában?
Figyelt kérdés
Ha nem sikerül vagy ha tervezzük meg a baba nemét.
Szükséges adatok: születési hely, idő,(év,hó,nap,óra,perc.)
Ha nem pontos az idő,akkor:
-Saját gyermek születésének időpontja: (év/hó/nap)
-Házasságkötésünk időpontja: (év/hó/nap)
-Szerelem kezdete: (év/hó/nap)
-Szülő halála: (év/hó/nap)
-Testvér házassága: (év/hó/nap).
2013. jan. 11. 14:18
1/95 anonim válasza:
Megkérdezhetem miért? :) Mármint asztrológiai tanfolyamon tanulsz, vagy ilyesmi?
2/95 anonim válasza:
Egyébként nekem készíthetsz, ha szeretnél, még eddig nem sikerült:
1991.09.17. 17:45-kor születtem.
3/95 A kérdező kommentje:
Igen,kezdő asztrológus, remélem lesz,akinek tudok örömet szerezni, engem ez boldoggá tenne.
2013. jan. 11. 14:37
4/95 anonim válasza:
Abban esetleg nem tudnál segíteni, hogy kb. hány hétre és egészségesen fog-e születni a babám?
5/95 A kérdező kommentje:
Szia! Olyat tudok nézni ha tudjuk a szülés dátumát,h napi előrejelzéssel,mikorra várható,az,h egészséges lesz-e olyat sajnos még nem tudok,csak következtetni,de nem mernék én ilyenben nyilatkozni.
2013. jan. 11. 14:44
6/95 anonim válasza:
Hűű de jó!És ha nem tudom a órát és percet akkor az alatta lévőkből kell valamelyikre dátumot írnom?Privátban is lehet vagy csak itt?
7/95 anonim válasza:
4-es vagyok. Hát az igazság az, hogy a kiskönyvemben még üres a szülés várható ideje. Utolsó mensim augusztus 3.-án volt, május 10-re számoltam a szülést. Most vagyok 23 hetes.
8/95 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Kiskunmajsa, 1986. 10. 24. 16:25
Már régóta várunk az első babánkra.
9/95 anonim válasza:
szia!
nekem is megcsinálod? 1980.11.05. 9 óra 10 perc
köszi:)
10/95 holysmoke válasza:
Szia
Nekem is 1988 okt. 21. 13:25 Budapest XXI. ker
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!